Oletko koskaan miettinyt, minne ulkokissasi menee, ja murehtinut siitä, palaako se turvallisesti kotiin? Oletko huolissasi, että sisäkissasi karkaa ja joutuu vaaraan? Kenties haluat vain lisää mielenrauhaa kissan kanssa lenkkeilyyn tai matkusteluun. Jos olet kissanomistaja ja haluat varmistaa karvatassusi turvallisuuden, GPS-kissapaikannin on hyvä apuväline. Tässä siis viisi hyvää syytä hankkia GPS-kissapaikannin.

1. GPS-paikantimella voit seurata kissasi retkiä kaikkialle.

Onko sinulla utelias ja seikkailunhaluinen kissa? Käykö pikku vaanija tunteja tai päiviä kestävillä metsästysretkillä lähiseudulla? Haluatko tietää, mitä karvakorvasi tekee silloin, kun se ei ole luonasi?

GPS-kissapaikantimen avulla voit nyt seurata, minne kissasi menee. Voit tarkistaa kissasi olinpaikan reaaliajassa tai tutkia sen sijaintihistoriaa kartalla. Paikantimen avulla näet, pysyykö kissasi lähistöllä, viettääkö se aikansa piileksien tai nukkuen, kyläileekö se ystävällisen naapurin luona tai jahtaako se saalistaan – tai jotakin muuta sen uteliaisuuden herättävää – kilometrikaupalla.

Vaikka useimmat kissat pysyttelevätkin noin neljän kilometrin säteellä kotoaan1, GPS-kissapaikantimella saat selville kissasi lempipaikat ja sen, onko se kenties taviskissaa seikkailuhenkisempi.

2. Et joudu enää murehtimaan kissasi katoamisesta.

Useimmat lemmikinomistajat tietävät, kuinka pelottavaa nelijalkaisen perheenjäsenen katoaminen on. Ehkä kissasi on jo ollut kateissa.

15 % kissanomistajista kadottaa kissansa 5 vuoden aikana, ja osa kissoista jää sille tielleen.

Animals Journal

GPS-kissapaikantimen ansiosta murheet kissan katoamisesta ovat historiaa.

Varmista, että kissan pieni seurantalaite on ladattu, käynnistä se ja kiinnitä se kissan turvapantaan. Sitten voit päästää kissasi ulos rauhallisin mielin, sillä tiedät joka hetki, missä se menee. Jos kissasi ei siis palaa kotiin ruoka-aikaan, voit ottaa käyttöön LIVE-seurannan nähdäksesi, missä se on ja hakeaksesi sen kotiin.

3. Kissan seurantalaite voi pelastaa sen hengen.

GPS-kissapaikantimen ainoa hyöty ei ole mahdollisuus seurata kissaa huvin tai mielenrauhan vuoksi. GPS-paikannin voi suorastaan pelastaa kissan hengen. Maailman luotetuimman GPS-kissapaikantimen valmistajana olemme kuulleet monia kertomuksia siitä, miten GPS-paikannin on pelastanut kissan hengenvaarallisesta tilanteesta. Esimerkkinä Oscarin tarina:

Puna-valkokirjava kissa nukkuu sohvalla

Tiistaina 20. elokuuta Oscar hyppäsi erääseen autoon, josta se heitettiin ulos 19 kilometrin päässä kotoa. Sain ilmoituksen, että se oli poistunut turva-alueelta, ja kauhistuin, koska en tunnistanut kadunnimiä. Näin senkin olevan kauhuissaan, sillä se juoksenteli ympäriinsä. Hyppäsin kaverini kanssa autoon ja ajoimme kaupunkiin, jossa Oscar oli. Löysimme sen juuri sieltä, missä Tractive näytti sen olevan. Syliini loikkasi onnellinen kissa. Minä, onnellinen omistaja, itkin ja olin riemuissani siitä, että sillä oli Tractive kaulassaan. Ilman sitä emme olisi löytäneet Oscaria.

Hanki Tractive GPS CAT

GPS toimii kaikkialla maailmassa, joten voit löytää kissasi käytännössä missä vain, riippumatta siitä, missä se katoaa. Elämästään nauttivia ulkokissoja vaanivat monet vaarat, kuten saalistajat, muut kissat, loukkaantuminen, myrkylliset kasvit, autot ja paikat, joihin voi jäädä jumiin. Jos kissasi joutuu pulaan, GPS-kissapaikantimella pystyt jäljittämään sen ja voit pelastaa sen ajoissa..

4. Se auttaa sinua myös pitämään kissasi hyvässä kunnossa.

Onko kissasi hieman pullukka? Roikkuva vatsa on merkki kissan ylipainosta. Vastuuntuntoinen kissanomistaja tarkkailee kissan kuntopisteitä. Tractive GPS -kissapaikantimella voit seurata, paljonko aikaa kissasi viettää liikkeessä tai nukkuen, paljonko energiaa se kuluttaa jne.

Lisäksi voit verrata kissasi aktiivisuutta muihin ystäväpiirisi tai naapurustosi kissoihin, muihin samanrotuisiin kissoihin tai koko muun maailman kissoihin. Kilpailu hyvässä hengessä antaa mukavasti motivaatiota kissan kunnosta huolehtimiseen.

Ruutukuva Tractive GPS -sovelluksen joulukuun tuloslistasta

5. Voit pitää kissaasi silmällä joka hetki.

Mikä on viimeinen hyvä syy hankkia GPS-kissapaikannin? Sillä pysyt yhteydessä karvapalloosi joka hetki ja luot siihen tiiviimmän siteen. Näin se onnistuu:

  • Onko kissasi kateissa? Etsi se heti LIVE-seurannalla..
  • Leikkiikö kissasi pihalla, kun olet itse sisällä? Määritä virtuaalinen GPS-aita, niin saat ilmoituksen kissan vaeltaessa liian kauas.
  • Tarvitsetko apua kissasi etsimisessä? Jaa kissan ja paikantimen sijainti perheenjäsenten ja ystävien kanssa.
  • Haluatko löytää sisällä piileksivän kissasi? Etsintätilassa löydät sen piilopaikat.
  • Oletko poissa kotoa ja haluat varmistaa kaiken olevan hyvin? Avaa sovellus, niin näet kissan senhetkisen sijainnin milloin vain.
  • Onko kissasi kateissa pimeässä? Kytke valo ja/tai ääni päälle, niin karvatassun löytäminen yöllä helpottuu.
  • Mietitkö, mitä kissasi tekee päivät pitkät? Ota selvää kissasi käyttäytymisestä, jotta ymmärrät karvapalloasi paremmin.

Alla olevasta videosta voit itse katsoa, miten Tractive GPS CAT toimii:

Siinäpä ne olivat, viisi syytä hankkia kissalle GPS-paikannin! Mistä syystä itse hankkisit GPS-kissapaikantimen?

Selaa kissapaikantimia

Piditkö lukemastasi? Jaa se kaverille!