Der er mange grunde til, at katte løber væk. Det kan være for at forsvare deres territorium, møde nabolagets katte i løbetid eller gå på jagt. Selv indekatte kan finde på at smutte ud engang imellem (særligt i forbindelse med helligdage, hvor der kan være mange mennesker og uro i hjemmet.) Hvis du som katteejer gerne vil sørge for, at din pelsklædte ven altid er i sikkerhed og har det godt, så er en GPS-tracker til katte et perfekt valg for dig! Her er 5 grunde til at købe en GPS-tracker til din kat.

1. Med en GPS-tracker kan du altid se, hvor din kat er.

Tractive CAT Mini placeringshistorik

Har du en nysgerrig, eventyrlysten kat? Strejfer din lille jæger rundt i nabolaget i timevis eller endda dage? Vil du gerne kunne se, hvor din firbenede ven går hen, når den ikke er hjemme?

Du kan få at vide præcis, hvor din kat er med en GPS-tracker til katte. Hold øje med, hvor din kat er i realtid, eller se dens placeringshistorik på kortet. Find ud af, om katten holder sig tæt på, bruger det meste af tiden på at gemme sig eller sove, er på besøg hos søde naboer eller på jagt efter bytte – eller er på kilometerlange eventyr.

Med en GPS-tracker kan du se din kats yndlingssteder og finde ud af, om den er mere eventyrlysten end de fleste. Om din udekat f.eks. går på jagt de samme steder. Eller hvor den gemmer sig, når den er syg.

Tractives placeringshistorik hjalp for nylig et katteinternat i San Diego med at redde et kuld syge killinger og genforene dem med deres mor. Med Tractives heatmap-funktion var det muligt at se, hvor kattemor havde placeret sine killinger. De blev alle fundet og bragt til internatet, hvor de fik mad, blev badet og klargjort til nye kærlige hjem.

Følg din kat med Tractive GPS

2. Du behøver aldrig mere være bekymret for at miste din kat.

De fleste kæledyrsejere ved, hvor skræmmende det kan være, hvis deres elskede pelsklædte ven bliver væk. Din kat har måske allerede været forsvundet en eller flere gange.

15 % af alle katteejere mister deres kat over en periode på 5 år. Nogle bliver aldrig fundet igen.

Animals Journal

Med en GPS til katte er de dage forbi, hvor du er urolig for, om din kat er væk.

Katteopdrætter og -træner, Clair Chesterman

Tractive er min topanbefaling, når det gælder kattetrackere. Det er markedets bedste katte-GPS. Jeg har indstillet mit hus som sikker zone og får besked, så snart katten går udenfor.

Trackeren reddede endda sandsynligvis min kats liv engang, hvor hun løb efter en fugl og blev væk. Hun var bange, men jeg fandt hende ved hjælp af GPS-trackeren. Tractive beregner løbende kattens placering, som opdateres på kortet hvert 2-3 sekund. Og lysdioden giver mig mulighed for at holde øje med min pelsklædte ven i mørke.

– Clair Chesterman, katteopdrætter og ejer af virksomheden FluffyMeowPaws

Du skal bare sørge for, at den lille kattesporingsenhed er ladet op, tænde den og sætte den i din kats sikkerhedshalsbånd. Så kan du med ro i sindet lukke din kat ud og hele tiden vide, hvor den befinder sig. Så hvis din kat ikke kommer hjem til aftensmaden, kan du nemt slå LIVE-tracking til, så du kan se, hvor den er og hente den hjem igen.

Følg din kat med Tractive GPS

3. En kattetracker kan redde din kats liv.

Fordelene ved en GPS-tracker til katte rækker langt ud over muligheden for at spore din kat for hyggens og tryghedens skyld. En GPS-tracker til katte kan ganske enkelt redde din kats liv. Som udvikler af verdens mest populære GPS-trackere til katte har vi hørt mange fortællinger om katte, der er blevet reddet ud af livstruende situationer takket være deres GPS-tracker. Som f.eks. Oscar:

brun og hvid kat ligger på sofa

“Tirsdag den 20. august hoppede Oscar ind i en bil, som den blev smidt ud fra igen 19 km hjemmefra. Jeg fik besked om, at han havde forladt det sikre område og gik i panik, da jeg ikke kunne genkende gadenavnene. Jeg kunne også se hans panik, da han løb forvirret rundt.

Jeg hoppede ind i bilen sammen med en ven og kørte til byen, hvor han var. Vi fandt ham præcis dér, hvor Tractive havde vist os hen. En glad kat hoppede op i mine arme.

Og jeg, den lykkelige ejer, græd af glæde over den Tractive-tracker, han havde om halsen. Ellers havde vi aldrig fundet ham.

Køb Tractive katte-GPS

Da GPS-teknologien fungerer over hele verden, kan du finde din kat nærmest overalt – uanset hvor den forsvinder. Udekatte, der elsker eventyr, kan let støde på farer, som rovdyr, andre katte, skader, sygdomme, giftige planter, biler og steder, hvor de nemt kan sidde fast. Hvis din kat kommer i problemer, kan du hurtigt finde den og redde den med en katte-GPS.

4. Du kan også holde din kat i god form.

Går din kat rundt med lidt ekstra på sidebenene? En hængemave er tegn på en overvægtig kat. Som katteejer er det vigtigt at holde øje med din kats form og konditionMed Tractive GPS-trackeren til katte kan du se, hvor mange timer din kat bruger på at bevæge sig og sove, hvor mange kalorier den forbrænder og meget mere.

Du kan også sammenligne din kats aktivitet med andre katte blandt dine venner, i nabolaget, inden for samme race eller Tractive GPS-brugere i hele verden. Sæt en hyggelig lille konkurrence i gang for at holde din katteven i god form.

Også dyrlæger anbefaler at holde øje med kattens aktivitet for at komme eventuelle sygdomme i forkøbet. Katte er mestre i at skjule, at de er syge eller har ondt. Faktisk er det mere sandsynligt, at de gemmer sig for at forsøge at håndtere det selv. Så kan det være for sent at løse problemet eller gøre det meget vanskeligere. Men med Tractive kan du se kattens aktivitet og søvn over længere tid,så du hurtigt kan opdage ændringer i dens rutiner. På den måde kan du få katten til dyrlæge, før det bliver for sent.

Sådan opdagede en katteejer, at hendes kat var syg, ved hjælp af dens trivselsprofil:

“Jeg så på Tractive GPS’en, at hun kun havde været på en lille tur i parken, havde sovet hele natten og ikke foretaget sig ret meget i løbet af dagen.

Jeg besluttede derfor at undersøge hende for at se, om hun var syg, eller der var noget andet galt. Da jeg tog hende op, kom der puds ud på min hånd fra en byld, der bristede!

En udekat er opdagelse i haven med Tractives aktivitetsfunktion i forgrunden

Uden Tractive havde jeg aldrig lagt mærke til det. Jeg ville bare kunne se, at hun gik rundt, drak vand og spiste, og jeg ville have tænkt, at alt var okay. Det havde taget meget længere tid for mig at opdage problemet.

På det tidspunkt ville hun sikkert have været alvorligt syg.

Vi tog til dyrlægen et par timer senere, og det viste sig, hun havde feber, en stor byld og allerede var ret syg. Så vi opdagede problemet i tide.

Efter en hel uge med antibiotika er hun nu sig selv igen.

Tractive gør det også nemmere at give kæledyr medicin. Det eneste jeg skal gøre er at se, hvor hun er og kalde på hende, så hun kan få sin antibiotika.

– Cissy V, Holland
Sebastian Raab, Product Manager hos Tractive

Man kan nemt overse ændringer i hundens eller kattens daglige aktivitet, eller bare, om den bevæger sig mere eller mindre end sædvanligt. Derfor har vi udviklet notifikationer om reduceret aktivitet, som viser, hvis dit kæledyrs aktive minutter falder markant. De kan være en hjælp for dig i en situation, hvor dit kæledyr måske kæmper med en infektion eller har smerter.”

– Sebastian Raab, Product Manager hos Tractive

Opdag Tractive GPS med sundhedsfunktion

5. Hav hele tiden kontakt med din firbenede ven.

Den femte grund til at købe dig en GPS-tracker til din kat, er at den hjælper dig med hele tiden at have kontakt med din pelsklædte ven og styrker jeres særlige bånd. Det fungerer på denne måde:

  • Er din kat forsvundet? Find den hurtigst muligt med LIVE-tracking.
  • Leger din kat i haven, mens du er indenfor? Opret et virtuelt GPS-hegn, og få besked, hvis den går for langt.
  • Har du brug for hjælp til at lede efter din kat? Del placeringen af din kat inkl. tracker med venner og familie.
  • Vil du finde en kat, som gemmer sig inden døre? Find dens gemmesteder med Radar-tilstand.
  • Er du ikke hjemme og vil gerne sikre dig, at din kat har det godt? Åbn appen, og se dens placering når som helst.
  • Har du mistet din kat i mørket? Tænd for lys- og lydfunktionen for at finde din pelsklædte ven om aftenen.
  • Tænker du på, hvad din kat laver hele dagen? Få indblik i din kats adfærd for bedre at kunne forstå din firbenede ven.

Pas godt på din firbenede ven – med en katte-GPS

At miste sin kat kan være en skræmmende oplevelse. Ville det ikke være fantastisk at opleve den tryghed, det giver, når du altid kan se, hvor den er – med et enkelt blik på din mobil?

Se, hvordan Michel og Anja fandt deres eventyrlystne udekat Nala, som var gået afsted på tur en aften. De fandt hende i et ubeboet hus i nærheden ved hjælp af Tractives LIVE-tilstand.

En kat med en Tractive GPS-tracker udendørs

Vi slog LIVE-tilstand til… og løb mod det sted, som Tractive GPS’en viste, og kom til et tomt hus, som var under opførelse”.

På det tidspunkt havde vi næsten opgivet håbet og troede, at vi aldrig skulle finde hende. Af ren desperation begyndte jeg at råbe hendes navn.

“Og hun svarede! Nala begyndte at jamre, da hun hørte vores stemmer... det lykkedes hende at komme til hægterne, så vi endelig kunne få hende med hjem. Efter et dejligt måltid mad og masser af kram var hun heldigvis snart sig selv igen.

“Vi er begge virkelig taknemmelige for, at dagen – efter et par forhindringer – endte så godt. At Tractive GPS’en fungerede inde i det tomme hus reddede os og vores kat. Jeg er så glad for, at Tractive passer på vores katte.

Se, hvordan den nye Tractive GPS CAT virker, i denne video:

Det var 5 gode grunde til at købe en GPS-tracker til din kat! Hvad er den vigtigste grund for DIG til at anskaffe dig en GPS-sporingsenhed til din kat?

Følg hvert skridt, din kat tager

Se, hvor den er i realtid, uanset hvor den går hen. Få besked, hvis den går for langt væk hjemmefra. Find ud af, hvor den har været, og opdag yndlingsstederne. Giv andre mulighed for at spore sammen med dig.

Se katte-trackere

P.S. Du kunne måske også have lyst til at læse James Davis’ anmeldelse af Tractive GPS-trackere til katte på Hepper

Synes du godt om artiklen? Del den med en af dine venner!