Har du vurdert å anskaffe en GPS-tracker for katt til pusen din? Det er en god idé – en GPS-tracker kan bokstavelig talt redde kattens liv! Men ikke ta vårt ord for det. Sjekk ut disse historiene fra brukere av Tractive GPS Cat Tracker – innsendt av katteeiere og Tractive-brukere fra hele verden. Mange er om savnede katter og historier med en lykkelig slutt takket være Tractive GPS. Andre – er bare katteelskere som deg som deler hvorfor de elsker sine GPS-trackere. Så i tilfelle du trengte flere grunner til å investere i kattens sikkerhet og velvære – og din trygghet – har du 13 av dem her!

Funnet midt på natten

en svart katt som ligger på gulvet innendørs

Klokken er tre om natten i Texas, og jeg har nettopp funnet katten min, Buddy, takket være Tractive. Han var ikke der han vanligvis er (i nærheten av huset vårt), så jeg gikk ut for å lete etter ham.

Tractives posisjonshistorikk viste ham rundt omkring naboens hus så jeg tok lommelykten for å lete. Lydfunksjonen førte meg rett til ham.

Han var bak kledningen på naboens hus og kunne ikke komme seg ut! Jeg klarte å trekke det akkurat langt nok ut til at han kunne komme seg ut, og jeg løftet ham opp og gråt lettet.

Jeg kan ikke beskrive hvor lettet jeg var over å finne ham. Vel anvendte penger. Jeg vil dele historien min i tilfelle det hjelper noen andre. — Kristen

Peggy gjemmer seg

en hvit og brun katt som sitter på en kurvstol

Peggy er vår adopterte funksjonshemmede (trebeinte) katt. Dessverre har hun også demens nå og forsvinner ofte i hagen eller huset.

Peggy sover på de merkeligste stedene til det punktet hvor vi ikke kan finne henne, og jeg bekymrer meg for at hun er utendørs, med sine problemer.

Tractive gir henne friheten hun elsker, og vi kan være trygge på å vite hvor hun er til enhver tid. Det er noe av det beste jeg har kjøpt.

Hvis Peggy kommer seg ut, vet jeg at jeg vil få et varsel på telefonen min takket være Virtuelt gjerde.

Å eie en funksjonshemmet katt er bekymringsfullt, men det er så godt å vite at hun har noe som får meg til å slappe av vel vitende om at hun er trygg. — Vanessa

Hvorfor gjemmer katten min seg? Vi forklarer 5 årsaker

Pepe elsker å streife rundt

en hvit og svart katt som ser opp, iført gps-halsbånd

Pepe har alltid likt å streife rundt og ha eventyr på egen hånd, og det pleide å bekymre så mye. Nå som han har Tractive GPS, er vi mye mer komfortable med å la ham vandre rundt. Og la oss være ærlige, det er litt underholdende å i hemmelighet se hvor han er, og hvilke steder han liker å besøke. — Maddalena

Kurtis nye liv

kollasj med 4 bilder av en svart og brun katt som slapper av i ulike stillinger

Med Kurtis egne ord:

For nøyaktig ett år siden i dag skjedde noe forferdelig: Jeg hadde trombose og døde nesten.

Etter det sa legen at jeg ikke hadde mye tid. Men hva kan jeg si: Jeg var ikke klar til å dra ennå!

Takket være Tractive slipper mamma meg ut igjen. Og trackeren gjør livet enklere for oss alle.

Hvis jeg kommer sent hjem, kan mamma finne meg og gi meg medisinen min. GPS-trackeren viser alltid hvor jeg er. Og hvis det gjør mamma glad, så vil jeg gjerne ha den på meg. Fordi når hun er glad, så er jeg også det! — Christina

Kjøp Tractive GPS

Simba, elsker restauranter

nærbilde av ansiktet til en oransje katt med grønne øyne som ser oppover, og gress i bakgrunnen

En kveld dukket en katt opp på døren vår, og skrapet på nesten som for å si: «Hei, dette er mitt nye hjem»! Vi ga ham litt mat og vann og kalte ham Simba.

Så etter å ha sett en dokumentar om sporing av katter, gjorde jeg litt research og fant Tractive. Vi satte den på Simba og fant ut at han henger rundt på mange restauranter…

Simba går fra restaurant til restaurant og kommer deretter hjem for å be oss om litt mer mat, smart katt! 🤣 — Sylvia

Apollo på jernbanen

en oransje og hvit katt med åpen munn

Jeg ville bare si at Tractive-trackeren vi fikk til katten vår reddet livet hans for to dager siden. Han gikk seg vill og ble sittende fast på en jernbanelinje, og vi klarte å finne ham på grunn av det! Den er litt oppskrapet, men fungerer fortsatt perfekt. — Ukjent

Mimi ble borte

en svart og hvit katt som sitter på en brun kjøkkenstol

Vi kjøpte Tractive GPS-tracker fordi katten vår Mimi var borte i 13 uker!! Vi plukket henne opp 20 km fra der vi bor i et industriområde.

Nå er jeg glad for at jeg alltid vet hvor hun er, og jeg kan også se at hun ikke har gått seg vill, men bare holder seg innenfor 200 meter fra hjemmet sitt.

Jeg anbefaler Tractive på det sterkeste. — Birgit

Les flere brukeranmeldelser om Tractive GPS-tracker for katter på Trustpilot

Karl den enøyde katten

en enøyd katt iført sele og hvit GPS-tracker som sitter på en mosegrodd benk utenfor i skogen

Mine to hannkatter bruker Tractive GPS-tracker for katt hver dag, da de er katter med funksjonshemninger og dermed fortsatt kan oppleve kontrollert utendørs tilgang.

På bildet er min enøyde hannkatt Karl under en tur i skogen med GPS-enheten. — Ann-Catrin og Karl

Da Carrot ble borte

en pjuskete våt oransje katt iført sele og gps-tracker

I løpet av helgen forsvant katten vår. Tractive viste oss sin siste kjente posisjon – vi fant ham sittende fast i motoren på en bil i en garasje i nærheten!

Det tok nesten to timer å få ham ut og vi måtte gi ham et bad etterpå for å få oljen av ham (se bilde).

Vi er overbevist om at trackeren reddet livet hans. Vi vet hvor heldige vi er for at eieren av bilen ikke kjørte av gårde med ham der inne. — Emma

Spore katten min

Da Casper forsvant

en hvit katt som sitter på gresset under en busk og en annen katt ligger i bakgrunnen

Min Casper stakk av denne uken, han gikk for langt hjemmefra og gikk seg vill, tror vi. Jeg fant ham under en bil, han hadde vært der i 6 timer, og med hjelp fra lyden på trackeren som reddet dagen. — Pete

Daisy, en overlever

en svart kattsitter  foran en potteplante utendørs

En novemberkveld kom ikke katten min hjem.

Kartet viste henne i en hage i nærheten, så jeg visste hvor hun var, men kunne ikke se henne. Jeg slo på lydfunksjonen og fant henne i noe underskog. Hun var veldig syk. Et akutt veterinærbesøk viste at hun hadde utviklet en livstruende tilstand.

Etter 2 måneder med behandlinger, sondefôring og pleie, er hun bedre. Veterinæren sa at hun sannsynligvis ikke ville ha overlevd natten hvis jeg ikke hadde funnet henne.

Jeg ville ikke ha funnet henne uten Tractive GPS. — Ukjent

Søvnige Finster elsker å ta en lur

en svart katt sitter på en trestubbe ute iført gps- tracker på halsbåndet

Vi bruker Tractive GPS for å se hvor langt katten vår Finster streifer. Territoriet hans ser ut til å være omtrent 400 m rundt huset.

Vi har også oppdaget at han har noen rare søvnmønstre. Han er ute hele dagen, så vi trodde han skulle sove hele natten… men han tar seg plenty små lurer utendørs! –Ukjent

Oscar i bilen

en hvit og rødaktig katt som sover på et hvitt sofateppe

En tirsdag hoppet Oscar ved et uhell inn i en bil og endte opp 19 km hjemmefra.

Jeg la bare merke til det da jeg så at han hadde forlatt den trygge sonen – og fikk litt panikk da jeg så et gatenavn jeg ikke kjente igjen. Jeg kunne se at han også var redd, for han løp overalt. Så jeg hoppet inn i bilen og kjørte bort dit.

Vi fant Oscar akkurat der Tractive GPS sa han ville være. Han hoppet inn i armene mine og jeg begynte å gråte tårer av glede, takknemlig for sporingsenheten rundt halsen hans. Uten Tractive kunne vi ikke ha funnet vår Oscar. — Irene

Kjøp en GPS-tracker

Så, hva synes du om disse anmeldelsene om Tractive GPS-tracker for katt?

Har Tractive hjulpet til med å redde katten din også? Del historien din.