Vanlige gamle hundehalsbånd med ID-merker er gammeldags. Nå handler alt om å skaffe hundene våre et smart hundehalsbånd – dvs, en enhet som hjelper deg med å spore alle aspekter av deres sikkerhet, alt i ett.

Det kan være posisjonssporing i sanntid, rømningsvarsler, og loggføring av de daglige lufteturene…til å overvåke hundens helse og velvære og finne ut når du skal få den til en veterinær basert på søvnen of aktiviteten deres. (Eller et helsevarsel.)

Men med alle de hundrevis av resultatene som dukker opp når du googler «smart hundehalsbånd» – er det litt forståelig hvis du føler deg…vel, litt overveldet.

Fordi mens alle disse skinnende nye enhetene kan virke som den beste investeringen noensinne – du ønsker jo å gjøre en investering som til slutt er verdt det. Både for deg og kompisen din.

Så la oss dykke rett inn i verden av smarte hundehalsbånd – og hva du bør se etter før du legger det i handlekurven eller trykker på Kjøp-knappen.

Hva er egentlig et smart hundehalsbånd?

Et smart hundehalsbånd er i hovedsak en høyteknologisk halsbånd med superkrefter.

En hvit hund som går inn i skogen
  • Smarte hundehalsbånd er også bygget for å være tøffere og mer holdbare enn vanlige halsbånd med ID-koder. (Som kan falle av, bli borte eller tilsølt – som gjør dem ubrukelige i tilfelle noen prøver å identifisere hunden du har mistet.)
  • Noen er til og med utstyrt med atferdsendringsfunksjoner for å redusere uønsket atferd hos hunden din. (Som overdreven bjeffing, trekking i båndet eller aggresjon.)

Nå med alle disse fordelene…hvilken skal du velge fra den endeløse listen over alternativer der ute?

Vel, for det første – hvis du er som oss, er ikke hunden din bare et kjæledyr – men like dyrebar og elsket som familien din. Så når det gjelder å holde dem trygge, er det alltid verdt å gjøre litt ekstra.

En kvinne tar omkring hunden sin der de sitter oppi en bakke - hunden er iført Tractive GPS-tracker

Så her er det du må spørre deg selv på hvert punkt du kommer over:

  • Vil dette hjelpe meg i en nødsituasjon – som hvis hunden min har stukket av og jeg vet ikke hvordan jeg skal finne den?
  • Kan denne enheten hjelpe meg med å bedre forstå hundens oppførsel og vaner?

Med det dekket – la oss komme i gang. Her er det du bør se etter i et smart hundehalsbånd – hvis du befinner deg på gjerdet før du trykker på «Kjøp».

Hva du skal se etter i et smart hundehalsbånd

Nå som vi har dekket det grunnleggende, la oss hjelpe deg med å slå av de endeløse Amazon-fanene, en etter en. Her er det du skal se etter i et smart hundehalsbånd som vil sikre deg ro i sinnet.

Sporing i sanntid

Tenk deg å kunne spore hunden din i bevegelse – med bare et blikk på telefonen? Å følge hvert skritt de tar i sanntid kan være en livredder.

Det betyr at for at et smart hundehalsbånd skal være verdt investeringen, er kameraten din tryggest når den har en dedikert GPS-tracker for hund festet til halsbåndet.

Skjermbilde av hvordan GPS-sporingen ser ut i mobil-appen

Med sanntids – eller LIVE-sporing,kan du følge hvert skritt hunden din tar, selv når den er i farta og jager nedover gaten i hundre kilometer i timen.

Dette kan hjelpe deg å se hvor de er på vei – eller om den for eksempel, har blitt tatt av kjæledyrtyver. (Hvis du for eksempel legger merke til at hunden din plutselig reiser i 80 km/t – noe som betyr at de kan ha blitt kastet inn i en bil og nå blir kjørt bort.)

Med sanntidssporing kan du også holde et øye med hunden din hvis den er ute på tur med noen andre. Og slik holde både kameraten din og hundepasseren trygge.

💡De fleste smarte hundehalsbånd oppdaterer bare hundens plassering med noen få minutters mellomrom. Dyrebar tid å miste hvis hunden din, for eksempel, løper ut på en travel gate eller en skog full av jegere, bjørnefeller og rovdyr.

En mann på vei inn i skogen sammen med hunden sin

Men på den annen side, med en Tractive GPS-tracker kan du sjekke hvor hunden din er med sekunders mellomrom. Nok tid til at du kan gripe inn – og ha 100 % ro i sinnet når du vet nøyaktig hvor du finner hunden din, uansett hvor langt den har løpt.

Hva går du glipp av uten sanntidssporing?

Vel, for det første: tenk deg at du bare kan spore hunden din med minutters mellomrom – tiden du taper kan utgjøre hele forskjellen mellom å finne hunden din trygg og sunn… eller å potensielt aldri se den igjen.

En hund med utsikt over dalen i ettermiddagssol

For det andre, tenk deg å lete etter hunden din mens du er ute i skogen eller villmarken… og alt du har til å hjelpe deg med er GPS-koordinater som du nå lurer på hvordan du skal tolke. (Og sannsynligvis ønsker du at du bare kunne spore den savnede hunden din i sanntid i stedet.)

⚠️ Det er det du kan få med en GPS-logger som bruker den brede sporingsmagien til GPS-systemer – men som ikke inkluderer sporing i sanntid.

Selv om de har en tendens til å være rimeligere enn smarte hundehalsbånd eller dedikerte GPS-trackere for kjæledyr, er de heller ikke det beste valget for en energisk, konstant bevegelig hund.

Les mer: Finnes det en GPS-tracker for katter eller hunder uten abonnement?

En hund står på en fjellklippe og ser ned i dalen og ned i en skog

Så oppsummert:

Hva du skal se etter i et smart hundehalsbåndGPS-sporing i sanntid – med hyppige oppdateringer i sanntid.
Vil dette hjelpe i en nødsituasjon?Ja.
Trustpilot

Oppdag Tractive GPS

Rekkevidde

Når det gjelder å velge et smart hundehalsbånd som er verdt det – gå for et med ubegrenset rekkevidde. Som, er en selvfølge hvis den er bygget på GPS.

Fordi du nå har en himmel full av satellitter som kan lede deg til hvor hunden din kan ha stukket av – uansett hvor den er. (Eller hvor du er!)

NL_live_tracking

De fleste smarte hundehalsbånd tilbyr en rekkevidde mellom 14 km til ubegrenset – hvis de er bygget med GPS-funksjoner, selvfølgelig.

Fordi med alle grunnene til at hunder stikker av, bør du sikre at det smarte halsbåndet både kan spore dem i sanntid – men også uansett hvor langt unna de løper.

  • Selv små hunder kan stikke av opptil en kilometer unna – rett og slett fordi de kjeder seg.
  • Større hunder kan dekke enda lengre avstander – opptil 8 km!

Og dette er akkurat når du har oppdaget at de er borte eller mangler. Hvis det er en stund siden, kan hunden din ha tilbakelagt en enda større avstand – eller løpt inn i en potensiell fare.

Trackere uten GPS er kanskje ikke det beste for hunder

Du har kanskje sett Bluetooth-trackere som Apple AirTags eller Tile-trackere på søkesiden din. Og i et nøtteskall: den begrensede rekkevidden og mangelen på sanntids sporingsfunksjoner er den største ulempen deres når det gjelder pålitelig sporing av en hund i bevegelse.

Illustrasjon av en sammenligning mellom GPS og Bluetooth

Ultra-bredbånds (UWB)-trackere har på samme måte en ulempe. Mens noen tilbyr sporing i sanntid, er de først og fremst bygget for å finne gjenstander som ikke beveger seg på et svært begrenset område.

Her er en kjapp sammenligning – når det gjelder rekkevidde – mellom disse to, sammenlignet med GPS:

UWB techBluetooth-trackereGPS-trackere
Opptil 200 meter
(best innen 1-50 meter)
10-120 meterUbegrenset
Bygget for ikke-bevegelige elementerBygget for ikke-bevegelige elementerBygget for bevegelige elementer (som biler og kjæledyr)

Hvorfor spore hunden din hvis du bare kan spore den så langt?

Med et smart hundehalsbånd med ubegrenset rekkevidde – har du tryggheten i å vite at du kan spore dem på et øyeblikk, selv mens du er på ferie.

⚠️ Bare sørg for å sjekke og dobbeltsjekke om det smarte hundehalsbåndet ditt fungerer utenfor landet ditt. Mange av dem på markedet jobber for tiden bare i USA.

Dessuten, hva er poenget med å kjøpe et smart hundehalsbånd som er ubrukelig når du er på ferie borte fra landet der du bor? Se for deg at du er på ferie – tenk om du ikke kunne finne hunden din hvis dere var på fottur eller reiste sammen?

En mann med ryggsekk og staver på tur i skogen med hunden sin

💡 Med sitt innebygde SIM-kort, kan din pålitelige Tractive-enhet koble seg til nettverk i 175 land. Så uansett hvor du er i verden, kan du føle deg trygg på at du alltid vet hvor hunden din er.

Trustpilot

Spor hunden din på ferie

Oppsummert:

Hva du skal se etter i et smart hundehalsbåndUbegrenset rekkevidde + mulighet til å jobbe i flere land.
Vil dette hjelpe i en nødssituasjon?Absolutt.

Les mer: GPS-tracker uten SIM-kort? Svar på spørsmålene dine.

Rømningsvarsler

Nå når du sjekker smarte hundehalsbånd, har du kanskje et håp om at det kan gjøre livet ditt som hundeeier enklere. At du f.eks ikke må overvåke hunden din 24/7.

Derfor kommer de fleste smarte hundehalsbånd med innebygde rømningsvarsler. Dvs. når halsbåndet registrerer at hunden din prøver å snike seg forbi en «sikker sone» – får du et øyeblikkelig varsel på telefonen eller nettbrettet.

Med Tractive GPS virtuelt gjerde, for eksempel, kan du sette opp sikre soner og faresoner – deretter lene deg tilbake og slappe av mens trackeren gjør alt det harde arbeidet for deg.

skjermbilde av Tractive GPS virtuelt gjerde

For når du tenker på det – å sette opp et fysisk gjerde er en langsiktig, kostbar investering. (Spesielt hvis du må bruke mellom 2000-6000 USD for å sette opp et.)

Og selv om du setter det opp – kan hunden din likevel hoppe over eller grave seg under det!

Det er der et virtuelt gjerde kan være et smart, humant og rimelig alternativ.

Når du har konfigurert Tractive-enheten, er alt du trenger å gjøre:

  • Sett opp en «sikker sone» rundt hjemmet eller hagen din. (Det tar under 5 minutter – 1 hvis du er rask.)
  • Len deg tilbake og slapp av mens trackeren overvåker hundens oppholdssted.
  • Hent hunden din når du får et rømningsvarsel – og hindre den i å stikke av.

Les mer: Hva er et virtuelt gjerde og hvilket er best?

💡Bare sørg for å gå for et smart hundehalsbånd med raske rømningsvarsler. De fleste på markedet bruker mellom 5-10 minutter på å varsle deg om at hunden har stukket av.

(Da kan det være for sent – og nå løper hunden nedover motorveien i full fart.)

Eller du kan gå for en Tractive GPS-tracker som vil varsle deg innen 2 minutter i standard sporingsmodus. (Og i løpet av noen få sekunder i LIVE-modus.)

Akkurat i tide for deg å gripe inn og bringe hunden tilbake i sikkerhet.

Trustpilot

Så i et nøtteskall:

Hva du skal se etter i et smart hundehalsbåndHurtige rømningsvarsler.
Vil dette hjelpe i en nødssituasjon?Definitivt. Jo raskere jo bedre.

Opprett et virtuelt gjerde

Tilkoblingsmuligheter

En av de største feilene du vil se om GPS-trackere for kjæledyr på nettet? Hvor ubrukelige de er når du mister mobil tilkobling.

Og ja, til en viss grad er det sant at GPS først og fremst er et utendørssystemog det avhenger av et nettverk. De fleste smarte hundehalsbånd fungerer som smarttelefoner og trenger minst et telefonsignal for å fungere.

Men hvis du har snublet over et allsidig alternativ som Tractive, er du heldig.

Besøk dens Varmekart og posisjonshistorikk f.eks., du kan fortsatt logge hundens vandringer – selv om du mister tilkoblingen for en stund.

skjermbilde av Tractive GPS varmekart-funksjon som hjalp til med å finne kattungene.
Ivelin Nenkov, Embedded Systems Engineer at Tractive

«Hvis du vil finne kjæledyrets posisjon eller lagre posisjonsloggen, trenger du faktisk ikke en mobilforbindelse.

Så når du har utstyrt hunden din med Tractive GPS, er det ingen grunn til bekymring hvis enheten mister dekning en liten stund.

Trackeren lagrer kjæledyrets posisjoner på en sikker måte. Dermed kan du se hvor det har vært, selv om du er frakoblet.»

– Ivelin Nenkov, Ingeniør for innebygde systemer hos Tractive siden 2016

💡Dessuten kan hundens varmekart hjelpe deg med å identifisere hvor de liker å jakte, gjemme seg eller oppholde seg mest. Som i en nødsituasjon – som om de er borte, faktisk kan hjelpe deg med å finne ut hvor du skal se først.

Som tilfellet med Imogen, en Borzoi-hund som gikk gjennom isen i en frossen innsjø i nærheten – men ble reddet, i god behold, fordi eieren skjønte hvor hun befant seg ved hjelp av varmekartet og posisjonshistorikken.

Her er hun, avbildet nedenfor, ved siden av sin Tractive GPS.

Borzoi-hunden Imogen ligger og slapper av på en seng ved siden av sin Tractive GPS

Les mer: Imogen, hunden som ble reddet opp av frossen innsjø takket være GPS-tracker

Så mens du blar gjennom Amazon:

Hva du skal se etter i et smart hundehalsbåndFunksjoner som fungerer selv i områder med dårlige tilkoblingsmuligheter.
Vil dette hjelpe i en nødssituasjon?Absolutt.
Kan det hjelpe deg med å forstå hunden din bedre?Ja – spesielt der de liker å tilbringe mesteparten av tiden sin. (Og hvor du skal se først hvis de går seg vill.)
Trustpilot

💡I tillegg til GPS er Tractive-enheten også utstyrt med Bluetooth, Augmented Reality (AR), og Lys og lyd-funksjoner. Perfekt for å finne et kjæledyr som gjemmer seg innendørs, i mørket eller på nært hold.

Oppdag Tractive GPS

Design

Et annet spørsmål å stille deg selv når du blar gjennom smarte hundehalsbånd på Amazon eller andre steder: vil hunden min være komfortabel med å ha på seg dette?

Fordi på den ene siden vil du unngå et som er:

  • For stort, som kan få hunden din til å gnage på det – eller få en mindre hund sittende fast et sted.
  • For lite, som kan skape fare for svelging/kvelning i stedet.

Ideelt sett vil du ha en enhet som er så diskré at hunden din ikke engang merker det. I tillegg et som er:

  • Bygget for hunder så små som 4 kg eller tyngre enn 22 kg.
  • 100 % vanntett
  • Utstyrt med 10-30 dagers batterilevetid – uten lading. Du kan også koble trackeren til hjemmes WiFi for å konfigurere en strømsparesone, som bidrar til å spare på batterilevetiden til trackeren.
  • Helt bitesikker og bygget med glassfiberforsterket kabinett
  • Bygget for å enkelt festes til et hvilket som helst hundehalsbånd eller sele
To hunder nede ved sjøen. Begge iført Tractive GPS-trackere på selene sine
Trustpilot

De fleste smarte hundehalsbånd kommer med en holdbar konstruksjon. Men når det gjelder Tractive DOG XL Adventure -utgaven, kan de svømme, vandre, løpe, jogge og nyte alle dine tøffe og lekende opplevelser utendørs100 % uten bekymring.

Tractive Dog XL

Vit alltid hvor hunden din er

Følg hvert skritt den tar i sanntid med ubegrenset rekkevidde. Motta varsler hvis den vandrer for langt hjemmefra. Hold den glad og frisk med velværeovervåking. Og la andre – som turgåere eller hundepassere – hold øye med hunden din også.

Kjøp nå

Så før du kjøper:

Hva du skal se etter i et smart hundehalsbåndEn slitesterk, vanntett konstruksjon, god batterilevetid – pluss, batteribesparende funksjoner, og en størrelse som er designet for halsbånd og seler.
Vil dette hjelpe i en nødssituasjon?Ja – som om hunden din er borte for et spontant plask i en innsjø eller dere begge har for vane å løpe eller vandre sammen.

Helseovervåking

Nå når det gjelder å spore hundens sikkerhet, mener vi ikke bare hvor de oppholder seg.

Mange smarte hundehalsbånd er også utstyrt med innebygde funksjoner for helseovervåking, inkludert Aktivitetssporing, Søvnovervåking, og til og med helsevarsler.

Som over tid kan hjelpe deg med å forstå hunden din mye bedre. Inkludert hvor aktive de er på daglig basis, hvor mye søvn de får – og når det er en endring i disse atferdene. (Som kan signalisere at noe er galt.)

tractive gps activity monitoring for dogs app screen

Så tenk deg å ha brukbare data for hånden – slik at du kan ha en mer produktiv samtale med veterinæren din?

Eller fange opp en reduksjon eller en økning i hundens aktivitet – som kan indikere at den er syk, skadet eller har det vondt?

💡 Med vanlig Aktivitet og Søvnovervåking, kan du ta en aktive rolle i hundens helse – og få den til en veterinær før den forverres. (Hjelper deg å unngå en dyr medisinsk regning i fremtiden.)

I tillegg kan du også:

  • Sette mål og være ansvarlig for hundens daglige mosjon.
  • Finne ut hva som er riktig mengde mosjon for hunden din.
  • Sørge for at hunden får den søvnkvaliteten den trenger for å holde seg frisk og sterk.

Nå kan de fleste smarte hundehalsbånd inkludere et visst nivå av helseovervåking. Men spørsmålet du må stille deg selv er:

Sporer jeg noe som faktisk er relevant for hundens helse?

Tross alt vil du holde øye med endringer i hundens oppførsel som faktisk betyr noe alvorlig. (Og ikke bare en hvilken som helst liten endring – det er bare en oppskrift på mer stress for både deg og hunden din.)

💡 Derfor er det fornuftig å fokusere på det som betyr noe – dvs, hundens aktivitet og søvn.

Faktisk anbefaler veterinærer, å spore hundens daglige aktivitet for å se om den kan holde tritt med deg – slik at du kan oppdage en fall i dens daglige bevegelser tidlig. (Som kan tyde på at den blir eldre, ikke føler seg på sitt beste, eller til og med sliter med smerter.)

Og selv om du går glipp av en dag med sporing – ingen bekymringer. Våre Helsevarsler passer på for deg.

Helsevarslingsfunksjon i forgrunnen og en hund som ligger på sofaen i bakgrunnen
Sebastian Raab, Produktsjef hos Tractive

«Det kan være lett å gå glipp av endringer i hundens eller kattens vanlige aktivitet – eller bare om de er mer eller mindre på farten enn vanlig.

Så vi har satt opp varsler for redusert aktivitet for når kjæledyrets aktive minutter faller betydelig.

De kan hjelpe deg med å gripe inn i en situasjon der kjæledyret ditt kan slite med en infeksjon eller til og med bare smerte.»

– Sebastian Raab, Produktsjef hos Tractive og sporadisk dyrepasser
Trustpilot

Spor aktivitet

Så til slutt:

Hva du skal se etter i et smart hundehalsbåndHelseovervåking for relevante, veterinærgodkjente beregninger. (Som hundens daglige aktivitet.)
Vil dette hjelpe i en nødssituasjon?Ja. Faktisk, ved å overvåke hundens aktivitet og søvn – kan du faktisk forhindre en helsekrise ved å ta hunden din til en veterinær for en sjekk tidlig.
Kan det hjelpe deg med å forstå hunden din bedre?Ja. Som hvor aktive de er – selv sammenlignet med andre hunder med samme alder, størrelse og rase!

Atferdsendring

Like mye som vi elsker dem – kan hundene våre fortsatt gå oss litt på nervene. Spesielt hvis du har å gjøre med uønsket atferd som å bjeffe, trekke i bånd eller stikke av ved det minste syn, lyd eller lukt.

Derfor er noen smarte hundehalsbånd utstyrt med innebygde funksjoner for atferdsendring. Inkludert en pipelyd, vibrasjon, eller til og med et statisk sjokk. Disse er ment å avskrekke hunden din fra, for eksempel, å grave et hull i plantene dine – eller kaste seg mot andre hunder mens du er ute i parken.

To hunder lekeslåss på gressplenen i en hundepark

⚠️ Samtidig fraråder veterinærer sterkt bruk av et statisk sjokk for å trene hunden din i hvilken som helst oppførsel.

  • Det er alltid en sjanse for at du gir hunden din et sterkere støt enn tiltenkt – som i stor grad kan stresse hunden din.
  • I gale hender, kan et sjokkhalsbånd (eller e-halsbånd) forårsake permanent skade eller alvorlig skade hunden din.
  • Over tid kan den konstante opplevelsen av sjokk føre til at hunden din opplever økt angst, frykt, og stress rundt deg. Som kan føre til at de opptrer defensivt – eller til og med rømmer hjemmefra.

Sjokkhalsbånd kan til og med være forbudt i enkelte land og amerikanske delstater. Så sørg for å sjekke lokale lover og forskrifter først før du foretar et kjøp.

Les mer: Redd hund: Vår ekspert avslører alt du trenger å vite om hunders frykt

Nå mens du kan håndtere noen alvorlige atferdsproblemer hos hunder, har du noen smartere, mer humane alternativer for å håndtere dem. Så i stedet for å investere i skadelige atferdsendringsteknikker, kan du:

  • Invester i et solid lydighetstreningskurs. Der hunden din får sosialisere seg med andre kjæledyr og mennesker – og du kan være trygg på at den er i eksperthender.
En kvinne som trener en liten valp
  • Ta opp en opplæringsmetode bygget på positiv forsterkning, som klikker-trening. Hunder i alle aldre og temperamenter reagerer utmerket på det – pluss at det er enkelt å komme i gang med selv om du ikke er en erfaren trener selv.
  • Hjelp hunden din å lære grensene sine på en trygg måte – ved å lære den hva som er «trygge soner» og «faresoner». Med tiden, vil de lære å assosiere deg når du henter dem fra et visst sted med områder som de må liste seg rundt.
Illustrasjon som beskriver hvordan virtuelle gjerder fungerer

Null stress, null støt – bare tryggheten ved å vite at du alltid kan holde hunden din trygg, uten å gå på kompromiss med dens kjærlighet og tillit til deg.

💡 Noen hundeeiere bruker også Tractives høyfrekvente Lydfunksjon til å «trene» hundene sine til å komme hjem rundt måltider.

En historie om å redde hunders liv

Til slutt, når du sammenligner smarte hundehalsbånd og lurer på hvilken du skal velge, hjelper det å spørre deg selv: hva er dette produktets merittliste når det gjelder å faktisk hjelpe hundeeiere i en nødssituasjon?

Fordi vår merittliste i denne forbindelse faktisk er hvorfor Tractives hundeeiere verden rundt – akkurat som deg – investerer i vår livreddende teknologi.

Og en historie bare fra denne måneden – Tanker, en labrador i Vancouver, ble reddet av sin egen Tractive-enhet da han stakk av hjemmefra mens han var på luftetur…og endte opp fanget under en stålbjelke.

Les mer: Labradoren ‘Tanker’ reddet fra stålbjelke ved hjelp av GPS og brannmannskjap

Eller historier fra utallige hundeeiere rundt om i verden, som følger hvert skritt hunden deres tar- og holder dem trygge – med oss rett ved deres side:

Trustpilot

Les mer: Tractive-anmeldelser på Trustpilot

Nå med disse punktene i tankene, tror du at du har…

Funnet et smart hundehalsbånd som krysser av alle disse boksene?

Å være bortskjemt med valg kan virke morsomt – inntil hundens helse, velvære og sikkerhet er involvert. Fordi som enhver kjærlig hundeeier, vet du at det er verdt det å gå den ekstra milen for dem.

Så når det gjelder å velge et smart hundehalsbånd til kameraten din, se etter:

green check markGPS-sporing i sanntid
green check markUbegrenset rekkevidde + fungerer i flere land
green check markRaskt varsler omrømning (<2 minutter)
green check markFunksjoner som er laget for områder med dårlige tilkoblingsmuligheter
green check markEn slitesterk, vanntett konstruksjon, god batterilevetid og liten størrelse
green check markHelseovervåking for relevant, veterinærgodkjente beregninger (som hundens aktivitet)
red xFunksjoner for atferdsendring – vi anbefaler at du unngår støt-halsbånd.
green check markEn dokumentert merittliste med å faktisk redde hunders liv

Som, når du har krysset av alle boksene, etterlater deg med den smarte, fornuftige løsningen som hundeeiere rundt om i verden velger:

Emballasjen til Tractive GPS-tracker for hunder

Vit alltid hvor hunden din er

Følg hvert skritt de tar i sanntid med ubegrenset rekkevidde. Motta varsler hvis de vandrer for langt hjemmefra. Hold dem glade og sunne med Velværeovervåking. Og la andre – som turgåere eller hundepassere – holde øye med hunden din også.

Oppdag Tractive GPS

Vild du se Tractive DOG XL Adventure -utgaven i aksjon? Her er en kort, sporty video for å få deg i gang!

Og hvis du likte dette innlegget, kan du dele det med en annen teknologikyndig hundeeier – og la oss bidra til å bygge en tryggere, snillere verden for våre pelskledde venner sammen.