Dette er historien om hvordan Imogens liv ble reddet etter at hun gikk gjennom isen på en frossen innsjø. Takket være Tractives GPS-tracker for hunder, klarte matmor å finne henne og søsteren og få dem trygt hjem. Les den hjertevarmende historien nedenfor, skrevet fra Imogens perspektiv (med matmors hjelp)!

Hunden Imogen stående ute i snøen

Mitt navn er Imogen, og i dag reddet Tractive GPS-halsbåndet livet mitt.

Matmor slapp meg og søsteren min ut for å tisse etter at hun kom hjem fra jobb, og da hun slapp oss ut ba hun oss om å bli på tunet.

Men min uskikkelige søster bestemte seg for å jage noe i buskene, og plutselig var vi veldig langt hjemmefra, veldig fort.

Søsteren min bestemte seg for å krysse vannet, noe hun aldri hadde gjort før. Jeg er ny og visste ikke hva is er, så jeg fulgte etter henne. Tross alt hadde vi et flott eventyr!

Jeg visste ikke at jeg var mye større og tyngre enn henne. Hun kom seg over isen, men før jeg visste ordet av det, følte jeg meg veldig, veldig kald. Jeg prøvde å komme meg opp, men klarte det ikke.

Matmor visste at noe var galt fordi GPS-trackerne våre viste at vi var langt unna (selv om jeg var i vannet!).

Hun satte seg i bilen og dro for å finne oss. Hun løp og ropte på oss overalt. Så kom hun til stedet som kartet på telefonen viste hvor jeg var, og hun fant meg, veldig stille i isen og vannet.

Jeg var omtrent 6-7 meter fra land, i en råk i isen og hadde vært der en stund. Hun kunne ikke nå meg og beina mine ville ikke fungere for å prøve å komme til henne.

Skjermbilde fra mobilappen som viste hvor Imogen var

Matmor løp til alle naboene og fant en som kunne hjelpe. Han kom med hunden sin, som også ville hente meg, men mannen sa nei. De fant en kano og prøvde å sette den på vannet. Plutselig begynte beina å virke, og jeg begynte å sparke. Isen brøt igjen og jeg var under vannet, men jeg dukket opp igjen.

Matmor skrek navnet mitt og ville virkelig at jeg skulle komme til henne, så jeg prøvde en gang til. Jeg fant en sterkere is og klarte å dra meg opp. Jeg kom meg av isen, men kunne ikke gå lenger.

Imogen slapper av i matmors seng etter en strabasiøs dag

Mamma løftet meg opp og løp av gårde med meg, og før jeg visste ordet av det var jeg i et varmt badekar. Jeg pleier ikke å like å bade, men i dag sto jeg i det varme vannet veldig lenge. Så spiste jeg litt varm suppe. Nå er jeg veldig trøtt og glad for å være i matmors seng!

Hvis hun ikke hadde gitt meg en GPS-tracker, kunne jeg ikke vært her å fortalt historien min. Matmor sier at trackeren reddet livet mitt, og mener at alle de andre folkene som har hunder eller katter burde ha en.

Takk Tractive, jeg elsker mammaen min så mye og er glad for at jeg kan kose med henne i kveld!

Hva synes du om Imogens historie? Kunne din hund også ha bruk for en GPS-tracker?

Les hva andre kjæledyreiere har å si om Tractive GPS eller skaff hunden din en GPS-tracker i dag and let Tractive hjelper deg med å holde hunden din trygg og frisk!

Kjøp Tractive