Tämä on kertomus siitä, miten Imogen pelastui sen pudottua järveen jään läpi. Imogenin omistaja löysi sen ja sen siskon Tractive GPS -koirapaikantimen ansiosta ja sai koirat kunnossa takaisin kotiin. Lue alta koskettava tarina, joka on kirjoitettu Imogenin näkökulmasta (omistajan avustuksella)!

Venäjänvinttikoira Imogen

Olen Imogen. Tänään Tractive GPS -panta pelasti henkeni.

Kun äippä tuli töistä kotiin, hän päästi minut ja siskoni ulos pissalle ja käski meitä pysymään kotipihassa.

Mutta tuhma siskoni lähti jahtaamaan jotakin pusikossa, ja päädyimme tosi äkkiä jonnekin tosi kauas.

Siskoni päätti ylittää järven, mitä se ei ole ikinä ennen tehnyt. Olen uusi täällä enkä tiedä, mitä jää on, joten seurasin sitä. Mehän olimme suurella seikkailulla!

En tiennyt, että olen siskoa paljon isompi ja painavampi. Se pääsi jään yli, mutta yhtäkkiä minulle tuli kamalan kylmä. Yritin päästä pois, mutta olin ansassa.

Äippä tajusi jonkin olevan vialla, koska GPS-paikantimemme kertoi hänelle, että olemme kaukana (vaikka minä olin vedessä!).

Äippä nousi autoon ja lähti etsimään meitä. Hän juoksi pitkin poikin ja kutsui meitä. Äippä saapui paikkaan, jossa puhelimen kartta näytti minun olevan ja löysi minut jäisestä vedestä.

Olin noin kuuden metrin päässä rannasta. Olin pudonnut jään läpi ja hytissyt vedessä aika kauan. Äippä ei ylettynyt tarttumaan minuun, eivätkä jalkani toimineet, että olisin päässyt lähemmäs.

Tractive GPS -sovelluksen ilmakuvanäkymä

Äippä juoksi etsimään naapureita ja sai yhden apuun. Naapuri otti mukaansa oman koiransa, joka myös halusi auttaa minua, mutta hän kielsi. He etsivät kanootin ja yrittivät laittaa sen veteen. Yhtäkkiä jalkani alkoivat taas toimia ja aloin potkia. Jää rikkoutui uudelleen ja jouduin veden alle, mutta nousin taas pintaan.

Äippä huusi nimeäni ja tahtoi tosi kovasti, että menisin hänen luokseen, joten yritin vielä kerran. Kohtasin vahvempaa jäätä ja vedin itseni ylös. Pääsin pois jäältä, mutta en pystynyt enää kävelemään.

Imogen nukkumassa sängyllä, vieressä Tractive GPS

Äippä kipaisi nostamaan minut syliinsä ja lähti juoksemaan. Yhtäkkiä huomasin olevani lämpimässä ammeessa. Yleensä en tykkää kylvyistä, mutta tänään seisoin lämpimässä vedessä tosi kauan. Sitten sain lämmintä keittoa. Nyt minua nukuttaa. Onneksi olen äipän sängyssä!

Jos äippä ei olisi laittanut minulle GPS-paikanninta, en olisi nyt tässä kertomassa seikkailustani. Äippä sanoo, että paikannin pelasti henkeni, ja hänen mielestään kaikilla seikkailevien koirien ja kissojen omistajilla pitäisi olla sellainen.

Kiitos Tractive! Rakastan äippää ja olen tosi iloinen, että voin helliä häntä tänään.

Millaisia tunteita Imogenin tarina herätti? Olisiko GPS-paikantimesta apua sinunkin koirallesi?

Lue, mitä muut lemmikinomistajat sanovat Tractive GPS:stä, tai hanki koirallesi GPS-paikannin saman tien ja anna Tractiven auttaa pitämään koirasi turvassa ja terveenä!

Hanki Tractive