Her kommer historien om, hvordan Imogens liv blev reddet, da hun faldt i en tiliset sø. Takket være Tractive GPS-hundetrackeren var hendes ejer i stand til at finde Imogen og hendes søster og få dem hjem i sikkerhed. Læs den hjertevarme historie set fra Imogens perspektiv (med lidt hjælp fra Imogens mor)!

hvid og grå hund med dækken i sneen

Jeg hedder Imogen, og i dag reddede mit Tractive GPS-halsbånd mit liv.

Min mor lukkede mig og min søster ud for at tisse, da hun kom hjem fra arbejde. Hun sagde til os, vi skulle blive i haven.

Men min frække søster gav sig til at jage noget i buskene, og pludselig var vi meget langt væk.

Min søster bestemte sig for at krydse søen, som var blevet til is. Noget hun aldrig havde gjort før. Jeg er ny og vidste overhovedet ikke, hvad is var, så jeg fulgte bare efter. Vi var jo på eventyr!

Jeg vidste ikke, at jeg er meget større og tungere end hende. Hun kom over isen, men pludselig fik jeg det meget, meget koldt. Jeg forsøgte at komme op, men sad fast.

Mor vidste, at der var noget galt, for vores GPStrackere fortalte hende, at vi var langt væk (selvom jeg var i vandet!).

Mor hoppede i bilen og kørte afsted for at finde os. Hun løb og kaldte på os. Hun kom hen til det sted på kortet, hvor hendes telefon sagde, jeg var, og dér fandt hun mig, meget stille i vandet og isen.

Jeg var ca. 6 meter fra bredden, hvor jeg var faldet gennem isen, og havde været der noget tid. Hun kunne ikke nå mig, og mine ben fungerede ikke, så jeg kunne ikke komme hen til hende.

Oversigtskort over marker og skove, billede af hun i forgrunden

Mor løb hen til alle naboerne og fandt én, der kunne hjælpe. Han kom med sin hund, som også gerne ville hente mig, men hans far sagde nej. De fandt en kano og forsøgte at få den i vandet. Pludselig begyndte mine ben at fungere, og jeg begyndte at sparke. Isen gik i stykker igen, og jeg var under vand, men kom heldigvis op igen.

Mor råbte mit navn og ville virkelig gerne have, at jeg kom hen til hende, så jeg prøvede én gang til. Jeg fandt noget tykkere is og trak mig selv op af vandet. Jeg kom væk fra isen, men så kunne jeg ikke gå længere.

Hvid/grå hund sover i en seng med Tractive tracker ved siden af

Mor løb hen og løftede mig op og løb afsted med mig, og før jeg vidste af det, var jeg i et varmt badekar. Jeg er ellers ikke så glad for at komme i bad, men i dag stod jeg i det varme vand i meget lang tid. Så fik jeg noget varm suppe. Nu er jeg meget træt og glad for at ligge i mors seng!

Hvis mor ikke havde givet mig en GPS-tracker, havde jeg ikke været her til at fortælle om mit eventyr. Mor siger, at trackeren har reddet mit liv, og synes, at alle de andre hundemødre og -fædre med hunde eller katte, som er glade for eventyr, også skulle have en.

Tak Tractive, jeg elsker min mor så meget og er så glad for, at jeg kan blive nusset af hende i aften!

Hvad tænker du om Imogens historie? Kunne du selv bruge en GPS-tracker?

Se, hvad andre kæledyrsejere siger om Tractive GPS eller køb en GPS-tracker til din egen hund i dag, så Tractive kan hjælpe med at passe godt på din firbenede ven!

Køb Tractive