Dit is het verhaal van Imogen. Haar leven werd gered nadat ze in een bevroren meer viel. Dankzij de Tractive GPS-tracker voor honden kon haar baasje Imogen en haar zus vinden en veilig thuisbrengen. Lees hieronder het hartverwarmende verhaal dat vanuit het perspectief van Imogen is geschreven (met de hulp van haar baasje)!

Mijn naam is Imogen en vandaag heeft de Tractive GPS-tracker mijn leven gered.

Mijn baasje liet mij en mijn zus uit om onze behoefte te doen nadat ze thuiskwam van haar werk. Toen we net buiten waren, zei ze dat we in de tuin moesten blijven.

Maar mijn brutale zus ging op iets jagen in de bosjes en we bevonden ons al snel heel ver weg.

Mijn zus wilde een meer oversteken, iets wat ze nog nooit eerder had gedaan. Ik ben nog best jong en ik wist niet wat ijs was, dus was ik haar gevolgd. Het was tenslotte een heleboel pret!

Ik wist niet dat ik veel groter en zwaarder was dan haar. Ze was het ijs overgestoken, maar voor ik het wist, had ik het wel heel erg koud. Ik probeerde uit het water te komen, maar ik zat vast.

Mijn baasje wist dat er iets niet klopte, omdat ze kon zien dat we erg ver zaten volgens onze GPS-trackers (ondanks dat ik vastzat in het water)!

Mijn baasje stapte in de auto en ging ons zoeken. Ze bleef maar rennen en naar ons roepen. Mijn baasje ging naar de plek waar mijn locatie op de kaart op haar telefoon werd weergegeven en ze zag me heel stil liggen in het ijswater.

Ik was ongeveer zes meter van de oever vandaan. Ik was door het ijs gezakt en lag al een tijdje in het water. Ze kon me niet bereiken en ik kon niet bij haar komen, omdat mijn poten niet mee wilden werken.

Mijn baasje klopte bij iedereen in de buurt aan en vond iemand die ons kon helpen. Hij kwam eraan met zijn hond en die wilde mij uit het water halen, maar dit mocht niet van zijn baasje. Ze vonden een kano en probeerden die in het water te schuiven. Mijn poten begonnen plotseling weer mee te werken, waardoor ik ging trappelen. Het ijs brak weer en ik ging onder water, maar toen dook mijn hoofd weer boven water op.

Mijn baasje riep mijn naam en wilde heel graag dat ik naar haar toe kwam, dus probeerde ik het nog een keer. Ik vond een sterkere ijslaag en haalde mezelf uit het water. Ik was van het ijs gegaan maar kon niet meer lopen.

Mijn baasje rende naar me toe en tilde me op. Voor ik het wist, zat ik in een warm bad. Ik ben niet zo dol op in bad gaan, maar vandaag heb ik heel lang in het warme bad gezeten. Daarna had ik wat warme soep gegeten. Nu ben ik erg slaperig en blij om in het bed van mijn baasje te liggen!

Als mijn baasje de GPS-tracker niet bij mij had omgedaan, zou ik hier niet zijn om mijn avontuur te delen. Mijn baasje zegt dat ik mijn leven te danken heb aan mijn tracker en vindt dat alle andere baasjes er ook een moeten omdoen bij hun honden en katten die graag op avontuur gaan.

Bedankt Tractive. Ik ben gek op mijn baasje en ik ben blij dat ik vanavond met haar kan knuffelen!

Wat vind je van Imogens verhaal? Kan je hond ook een GPS-tracker gebruiken?

Lees wat andere huisdiereigenaren vinden van Tractive GPS of koop vandaag nog een GPS-tracker voor je hond om je huisdier veilig te houden!

Tractive GPS kopen