Det här är berättelsen om hur Imogens liv kunde räddas efter att hon trillade ner i en frusen sjö. Tack vare hennes Tractive GPS för hund kunde hennes matte hitta henne och hennes syster, och hämta hem dem. Läs den hjärtevärmande kundberättelsen nedan, skriven från Imogens perspektiv (med hjälp från matte)!

kundberättelse om hund-GPS

Jag heter Imogen och idag räddade min hund-GPS mitt liv.

Matte lät mig och min syster gå ut och kissa när hon kom hem från jobbet. När hon släppte ut oss sade hon åt oss att stanna i trädgården.

Men min busiga syster ville jaga efter något i skogen och plötsligt var vi väldigt långt hemifrån.

Min syster bestämde sig för att gå över vattnet, vilket hon aldrig hade gjort innan. Jag är ny och visste inte vad is var, så jag följde efter henne. Vi var ju ute på ett roligt äventyr!

Jag tänkte inte på att jag är större och tyngre än min syster. Hon kom över isen, men innan jag visste ordet av så blev jag väldigt, väldigt frusen. Jag försökte komma upp, men jag satt fast.

Matte visste att något inte stod rätt till eftersom våra GPS-trackers visade att vi var långt bort (även fast jag var i vattnet!).

Matte hoppade in i bilen och åkte för att hitta oss. Hon sprang och ropade efter oss. Matte kom till platsen på kartan där min hund-GPS visade att jag var, och hon hittade mig där jag var helt still i isen och vattnet.

Jag var runt 6 meter från stranden, där jag hade gått igenom isen och suttit ett tag. Matte kunde inte nå mig och jag kunde inte röra på benen för att ta mig till henne.

Matte sprang till grannarna och hittade någon som kunde hjälpa till. Han kom ut med sin hund, som också ville hämta mig (men husse sade nej). De hittade en kanot och försökte att sätta den i vattnet. Plötsligt kunde jag röra på benen och började sparka. Isen sprack och jag hamnade under vattnet men åkte upp till ytan igen.

Matte ropade på mig och ville verkligen att jag skulle komma till henne, så jag försökte en gång till. Jag lyckades hitta en bit starkare is och hoppade upp ur vaken. Jag kom bort från isen men kunde inte gå längre.

Matte sprang fram och plockade upp mig och sprang sedan med mig i farmen. Snart nog satt jag i ett varmt bad. Jag brukar inte tycka om bad, men idag stod jag i vattnet riktigt länge. Sedan drack jag lite varm soppa. Nu är jag väldigt trött och ska sova i mattes säng!

Om matte inte hade gett mig min hund-GPS så hade jag inte kunnat berätta om mitt äventyr. Matte säger att min GPS räddade livet på mig, och tycker att alla andra hussar och mattar som har hundar eller katter borde ha en spårare.

Tack Tractive, jag älskar min matte så mycket och är glad att jag får mysa med henne ikväll!

Vad tyckte du om Imogens berättelse? Har du en vovve som behöver en hund-GPS?

Läs vad andra hussar och mattar har att säga om Tractive GPS eller skaffa din hund-GPS nu och låt Tractive hjälpa dig att skydda din vovve!

Köp Tractive