Kissat karkailevat milloin mistäkin syystä: puolustamaan reviiriään, tapaamaan naapurin kissoja kiima-aikana tai metsästämään. Sisäkissakin voi joskus yrittää karata (varsinkin juhlapyhien aikaan, jos vieraita ramppaa ovesta yhtä mittaa). Jos olet kissanomistaja ja haluat varmistaa karvatassusi turvallisuuden, GPS-kissapaikannin on hyvä apuväline. Tässä siis viisi hyvää syytä hankkia GPS-kissapaikannin.

1. GPS-paikantimella voit seurata kissasi retkiä kaikkialle.

Tractive CAT Minin sijaintihistoria

Onko sinulla utelias ja seikkailunhaluinen kissa? Käykö pikku vaanija tunteja tai päiviä kestävillä metsästysretkillä lähiseudulla? Haluatko tietää, mitä karvatassu tekee silloin, kun se ei ole luonasi?

GPS-kissapaikantimen avulla voit nyt seurata, minne kissasi menee. Voit tarkistaa kissasi olinpaikan reaaliajassa tai tutkia sen sijaintihistoriaa kartalla. Paikantimen avulla näet, pysyykö kissasi lähistöllä, viettääkö se aikansa piileksien vai nukkuen, kyläileekö se ystävällisen naapurin luona vai jahtaako se saalistaan – tai jotakin muuta sen uteliaisuuden herättänyttä – kilometrikaupalla.

Useimmat kissat pysyttelevät noin neljän kilometrin säteellä kotoaan1. GPS-kissapaikantimella saat selville kissasi lempipaikat. Näet esimerkiksi, suosiiko ulkokissasi tiettyjä saalistuspaikkoja, tai minne kissasi menee piiloon ollessaan kipeä.

Tractiven sijaintihistoria auttoi äskettäin San Diego Feral Cats Coalition -yhdistystä pelastamaan sairaan kissapoikueen ja palauttamaan ne emonsa luo. Tractiven lämpökartan ansiosta yhdistyksen jäsenet saivat selville, minne emo oli kunkin pennun kätkenyt. He löysivät pennut, hoivasivat, hoitivat ja ruokkivat niitä ja tekivät niille loishäädön – ja tietysti etsivät niille loppuelämän kodin.

Seuraa kissaasi Tractive GPS:llä

2. Et joudu enää murehtimaan kissasi katoamisesta.

Useimmat lemmikinomistajat tietävät, kuinka pelottavaa nelijalkaisen perheenjäsenen katoaminen on. Ehkä kissasi on jo ollut kateissa.

15 % kissanomistajista kadottaa kissansa 5 vuoden aikana, ja osa kissoista jää sille tielleen.

Animals Journal

GPS-kissapaikantimen ansiosta murheet kissan katoamisesta ovat historiaa.

Kissatalon omistaja ja kissankouluttaja Clair Chesterman

”Tractive on alan johtava kissojen GPS-paikannin. Se on markkinoiden laadukkain kissapaikannin. Pystyin määrittämään kotini alueen turva-alueeksi, ja saan hälytyksen heti kun kissani menee ulos.

Se luultavasti pelasti kissani hengen, kun se kerran lähti linnun perään ja eksyi. Se oli peloissaan, ja löysin sen GPS-paikantimen avulla. Tractiven siru laskee kissan sijainnin usein ja päivittää sen kartalla 2–3 sekunnin välein. Lisäksi merkkivalo auttaa karvatassun turvaamisessa yöllä.”

– Clair Chesterman, FluffyMeowPaws-nimisen kissatalon ja sijaiskotiyrityksen omistaja

Varmista, että kissan pieni seurantalaite on ladattu, käynnistä se ja kiinnitä se kissan turvapantaan. Sitten voit päästää kissasi ulos rauhallisin mielin, sillä tiedät joka hetki, missä se menee. Jos kissasi ei siis palaa kotiin ruoka-aikaan, voit ottaa käyttöön LIVE-seurannan nähdäksesi, missä se on, ja hakeaksesi sen kotiin.

Seuraa kissaasi Tractive GPS:llä

3. Kissan seurantalaite voi pelastaa sen hengen.

GPS-kissapaikantimen ainoa hyöty ei ole mahdollisuus seurata kissaa huvin tai mielenrauhan vuoksi. GPS-paikannin voi suorastaan pelastaa kissan hengen. Maailman luotetuimman GPS-kissapaikantimen valmistajana olemme kuulleet monia kertomuksia siitä, miten GPS-paikannin on pelastanut kissan hengenvaarallisesta tilanteesta. Esimerkkinä Oscarin tarina:

Oscar lepäilee

”Tiistaina 20. elokuuta Oscar hyppäsi erääseen autoon, josta se heitettiin ulos 19 kilometrin päässä kotoa. Sain ilmoituksen, että se oli poistunut turva-alueelta, ja kauhistuin, koska en tunnistanut kadunnimiä. Näin senkin olevan kauhuissaan, sillä se juoksenteli ympäriinsä.

Hyppäsin kaverini kanssa autoon ja ajoimme kaupunkiin, jossa Oscar oli. Löysimme sen juuri sieltä, missä Tractive näytti sen olevan. Syliini loikkasi onnellinen kissa.

Minä, onnellinen omistaja, itkin ja olin riemuissani siitä, että sillä oli Tractive kaulassaan. Ilman sitä emme olisi löytäneet Oscaria.

Hanki Tractive GPS CAT

GPS toimii kaikkialla maailmassa, joten voit löytää kissasi käytännössä missä vain, riippumatta siitä, missä se katoaa. Elämästään nauttivia ulkokissoja vaanivat monet vaarat, kuten saalistajat, muut kissat, loukkaantuminen, myrkylliset kasvit, autot ja paikat, joihin voi jäädä jumiin. Jos kissasi joutuu pulaan, GPS-kissapaikantimella pystyt jäljittämään sen ja voit pelastaa sen ajoissa..

4. Se auttaa sinua myös pitämään kissasi hyvässä kunnossa.

Onko kissasi hieman pullukka? Roikkuva vatsa on merkki kissan ylipainosta. Vastuuntuntoinen kissanomistaja tarkkailee kissan kuntopisteitä. Tractive GPS -kissapaikantimella voit seurata, paljonko aikaa kissasi viettää liikkeessä tai nukkuen, paljonko energiaa se kuluttaa jne.

Lisäksi voit verrata kissasi aktiivisuutta muihin ystäväpiirisi tai naapurustosi kissoihin, muihin samanrotuisiin kissoihin tai koko muun maailman kissoihin. Kilpailu hyvässä hengessä antaa mukavasti motivaatiota kissan kunnosta huolehtimiseen.

Eläinlääkärit suosittelevat seuraamaan kissan aktiivisuutta terveysongelmien havaitsemiseksi. Kissat ovat tunnetusti taitavia kätkemään kipunsa. Ne menevätkin todennäköisesti piiloon pitääkseen itse huolta itsestään. Kun niin käy, sen kunto on jo huonontunut ja voi olla liian myöhäistä.

Pitämällä kirjaa kissan aktiivisuudesta pitkällä aikavälillä huomaat nopeammin ja helpommin piikit ja notkahdukset sen aktiivisuudessa. Näin osaat viedä sen ajoissa eläinlääkäriin.

Näin eräs lemmikinomistaja huomasi kissansa sairauden sen terveysprofiilin avulla:

”Huomasin Tractive GPS:n avulla, että yhtenä iltana se oli tehnyt vain yhden pienen retken puistoon, se oli nukkunut koko yön eikä päiväsaikaan tehnyt juuri mitään.

Päätin tutkia sen selvittääkseni, oliko se kipeä vai mistä oli kyse. Kun nostin sen syliini, kädelleni valui mätää puhjenneesta paiseesta!

Ulkokissa pihalla, etualalla Tractiven aktiivisuuden seurantanäyttö

Ilman Tractivea se olisi jäänyt kokonaan huomaamatta. Olisin nähnyt kissani käyvän juomassa ja syömässä ja luullut kaiken olevan hyvin. Olisin ehkä huomannut ongelman vasta sitten, kun kissa olisi jättänyt tulematta.

Siinä vaiheessa se olisi luultavasti ollut jo vaarallisen sairas.

Kävimme eläinlääkärillä muutaman tunnin päästä. Kissaparalla oli korkea kuume ison paiseen takia, ja se oli jo aika kipeä. Saimme sen siis hoitoon ajoissa.

Viikon mittaisen antibioottikuurin jälkeen se on taas oma itsensä.

Tractive on tosi kätevä myös silloin, kun on aika antaa lääke lemmikille. Tarkistan vain, missä se on, ja kutsun sen luokseni antaakseni antibiootit.

– Cissy V., Alankomaat
Sebastian Raab, Tractiven tuotepäällikkö

”Kissan tai koiran tavallisuudesta poikkeavaa käytöstä tai liikkumismäärän muutoksia ei ole aina helppo huomata. Siksi kehitimme aktiivisuuden vähenemishälytykset. Saat ilmoituksen, jos lemmikin aktiivisuusminuutit vähenevät merkittävästi. Ilmoitusten avulla voit ryhtyä toimiin, jos lemmikilläsi on jokin tulehdus tai muita kipuja.

– Sebastian Raab, Tractiven tuotepäällikkö ja osa-aikainen lemmikkivahti

Tutustu Tractive GPS:ään ja terveysvahtiin

5. Voit pitää kissaasi silmällä joka hetki.

Mikä on viimeinen hyvä syy hankkia GPS-kissapaikannin? Sillä pysyt yhteydessä karvapalloosi joka hetki ja luot siihen tiiviimmän siteen. Näin se onnistuu:

  • Onko kissasi kateissa? Etsi se heti LIVE-seurannalla.
  • Leikkiikö kissasi pihalla, kun olet itse sisällä? Määritä virtuaalinen GPS-aita, niin saat ilmoituksen, jos se harhautuu liian kauas.
  • Tarvitsetko apua kissasi etsimisessä? Jaa kissan ja paikantimen sijainti perheenjäsenten ja ystävien kanssa.
  • Haluatko löytää sisällä piileksivän kissasi? Tutka-tilassa löydät sen piilopaikat.
  • Oletko poissa kotoa ja haluat varmistaa kaiken olevan hyvin? Avaa sovellus, niin näet kissan senhetkisen sijainnin milloin vain.
  • Onko kissasi kateissa pimeässä? Kytke valo ja ääni päälle, niin karvatassun löytäminen yöllä helpottuu.
  • Mietitkö, mitä kissasi tekee päivät pitkät? Ota selvää kissasi käyttäytymisestä, jotta ymmärrät karvapalloasi paremmin.

Pidä kissakamusi aina turvassa GPS-kissapaikantimella

Kissan katoaminen voi olla pelottavaa. Ajattele, kuinka rauhallisin mietin voit olla tietäessäsi, että voit seurata sen liikkeitä puhelinta vilkaisemalla!

Lue, miten Michel ja Anja löysivät seikkailunhaluisen Nala-kissansa, kun se eräänä iltana lähti harharetkille. Tractiven LIVE-tilan avulla he onnistuivat pian seuraamaan sen jälkiä läheiseen hylättyyn taloon.

Kissa, jolla on Tractive GPS, leikkii puunlehdillä

”Avasimme LIVE-tilan ja… juoksimme kohti Tractive GPS:n osoittamaa paikkaa. Tulimme tyhjälle, yhä rakenteilla olleelle talolle.”

Silloin olimme jo menettäneet toivomme ja luulimme, ettemme ikinä löytäisi Nalaa. Epätoivoissani huusin sen nimen.

”Ja se vastasi! Nala alkoi naukua heti kuultuaan äänemmepikku karvapallomme onnistui rauhoittumaan ja saimme sen viimein kotiin. Lohturuoan ja paijailun jälkeen sen elämä palasi taas tavallisiin uomiinsa.

”Olemme molemmat tavattoman kiitollisia, että se päivä sai – muutaman kommelluksen jälkeen – onnellisen lopun. Se, että Tractive GPS toimi jopa autiotalon sisällä, oli pelastus ja sai onnemme kääntymään. Rakastan Tractivea, koska se pitää kissamme turvassa.

Alla olevasta videosta näet, miten Tractive GPS CAT toimii:

Siinäpä ne olivat, viisi syytä hankkia kissalle GPS-paikannin! Mistä syystä itse hankkisit GPS-kissapaikantimen?

Tractive CAT Mini -paikantimen pakkaus

Seuraa aina kissasi retkiä

Näet sen olinpaikan reaaliajassa, meneepä se kuinka kauas tahansa. Saat hälytyksen, jos se vaeltaa liian kauas kotoa. Voit ottaa selvää sen kulkureiteistä ja lempipaikoista. Muut voivat seurata kanssasi.

Tutustu kissojen GPS-paikantimiin

Jos pidit lukemastasi, jaa juttu tuntemillesi kissanomistajille ja piristä heidän päiväänsä!