Du har sikkert hørt om noen utrolige historier om savnede hunder – mirakuløse og hjertevarme historier om hunder som mot alle odds fant veien hjem. Noen var borte i årevis, og vandret tusenvis av mil. Noen ble funnet med ukonvensjonelle midler, som en bergingsdrone for hunder. Dessverre, i mange tilfeller av savnede hunder, er det ingen gode nyheter å dele hvis det savnede kjæledyret aldri kommer hjem. Heldigvis, kan GPS-trackere for hunder som Tractive GPS bidra til å sørge for at hunder ikke går seg vill i utgangspunktet! Så sjekk ut disse ti historiene om savnede hunder som kom seg trygt hjem (og i god tid) takket være Tractive GPS!

Alle disse historiene er fortalt / skrevet av kjæledyreiere og ekte Tractive GPS-brukere 🙂

Winnie the Poo

En hund sitter på en trestubbe og et skjermbilde fra Tractive GPS-appen

Winnie the Poo hadde en fabelaktig stund der hun løp rundt i skogen, men plutselig satte hun avgårde etter et dyr. Uheldigvis løp hun bak et hjortegjerde og fant ingen vei tilbake til meg. Jeg klarte å spore henne på Tractive GPS men hun fortsatte å løpe hysterisk, uten å kunne komme til meg. Jeg klarte til slutt å få henne ut gjennom en grind. Jeg er ikke sikker på hvem som var mest lettet, henne, meg eller broren Chip!! Tractive-kartet viser hvor hun løp i rødt. Det gule er gjerdet hun var fast bak. — Ashley

Lola, forsvunnet i skogen

Nærbilde av brun og hvit, lodden hund som sitter og ser opp, hunden er iført rød genser og lommetørkle rundt halsen

Jeg mistet Lola i Delamere-skogen. Jeg begynte å lete etter henne i motsatt retning; men på appen kunne jeg se henne komme mot meg. Så, 30 sekunder senere, kunne jeg se henne i det fjerne i horisonten. Jeg var så lettet! Tractive gir meg ekstra trygghet!
— Rachael

Legolas og jakten på kjærligheten

En lys hund iført en blå sele som ligger og slapper av i gresset

Jeg var ute med min kjære Legolas og hans Tractive var godt festet. Vi var i en park og nøt naturen og været da paringsinstinktet hans plutselig fikk ham til å løpe av gårde mot dufter av en hundetispe. Jeg kunne bare sjekke appen min for å finne ham, langt, langt unna og løpe til ham for å få ham til å føle seg hjemme igjen etter at han rømte for kjærligheten!
— Michele

Kjøp Tractive GPS

Fanget i en felle

En svart labrador som ligger på et lilla og hvitt teppe

Tractive reddet livet til hunden min! For to uker siden stakk hunden min av. Jeg kunne følge med at han vandret rundt ved hjelp av LIVE-tracking. Men da jeg sjekket senere, så han ut til å være på samme sted en stund uten å bevege seg. Jeg hadde den nøyaktige posisjonen, så jeg dro dit sammen med datteren min. Vi fant hunden vår fanget i en stor felle. Benet hans var veldig betent på grunn av trykket. Jeg klarte å løsne fellen fra ham. Hadde det ikke vært for Tractive den dagen, ville han ha dødd der. TAKK TRACTIVE…
TUSEN MILLIONER TAKK…
— Stephanie

Jem den rumenske rednings-beaglen

Nærbilde av ansiktet til en søt, svart og hvit Beagle-hund som ligger på ryggen i sengen

Vi fikk Jem, en rumensk omplasseringshund, som er delvis Beagle, for over et år siden. Hver gang vi gikk ut på tur, slo Beagle-instinktet inn og ingenting ville få henne tilbake til oss før hun var klar, eller at vi kunne få tak i henne. Ved en anledning ble hun sporet 16 kilometer på 2 timer. En annen gang ble vi oppringt da hun hadde kommet seg bort fra hundepasseren. Det virtuelle gjerdet er et utmerket verktøy hjemme eller borte på ferie. Vi var i stand til å spore henne i sanntid fra forskjellige land. Vi kunne ikke klart oss uten Tractive.
— Ukjent

Emma på harejakt

Portrett av en stor brun hund ute foran grønt buskas

Vi var på tur og Emma fikk øye på en hare. Og selvfølgelig måtte hun jage den. Dessverre stakk hun så langt av gårde at hun ikke fant tilbake. Heldigvis hadde hun trackeren på så jeg var ikke så bekymret. Jeg kunne bruke appen til å spore henne, og hun var veldig glad for at vi ble gjenforent. Vi drar aldri hjemmefra uten Emmas tracker.
— Bart

Spor hunden min

En Golden Retriever-rømling

Hvit golden retrieverhund som ligger ute på fortauet nede ved stranden

Vår 13 år gamle Golden retriever bestemte seg for at han ikke ville være alene i hagen vår selv for en kort stund, så han begynte å stikke av. Siden han er delvis blind og døv og fordi bena blir slitne etter lange turer – bestemte jeg meg for at det er bedre å finne ham med en gang enn å lete etter ham i timevis. Nå, HVIS han klarer å skli forbi 2 gjerder og porter – kan vi finne ham på maks 2 minutter. Vi føler trygghet og han bryr seg ikke om at han har et stilig tilbehør på halsbåndet, han digger det! Og det gjør vi også!
— Maja

På sporet av Sweet Pea

Mørkebrun spanielhund som sitter ute

I september i fjor unnet vi oss en ferie med hundene i en sjarmerende hytte ved bredden av elven Tweed. Den første morgenen lekte jeg med en av våre cocker spanieler langs elven, da sønnen vår Simon ropte fra hytta at de to andre spanielene var ute. De hadde absolutt ingen anelse om hvor de var. Panikk! Heldigvis hadde Sweet Pea Tractive-trackeren på så vi fulgte etter henne – det er utrolig hvor langt og hvor fort desorienterte cocker spanielere kan forville seg. Svømte de i elva eller løp til en bro, det får vi aldri vite, men vi ville aldri ha funnet dem uten Tractive.
— Jo

Reddet fra en frossen bekk

nærbilde fra siden av brun og svart hund med tungen som stikker ut og svart GPS-tracker på halsbåndet

Tractive GPS reddet livet til hunden min i dag. Hun hadde falt gjennom isen på en bekk som renner bak hjemmet mitt og klarte ikke å komme seg opp. Hun skalv ukontrollert og bare ansiktet hennes stakk opp av vannet. Hvis det ikke hadde vært for trackeren, hadde jeg ikke lagt merke til at hun var i fare!
— Angela

Løp som lynet

hvit hund og hvit katt som ligger på en sofa

Vår unge (2 år) Golden retriever så en hjort mens vi gikk tur med ham og han stakk avgårde som om han var truffet av lynet. Etter en time fant vi ham ved hjelp av Tractive. Han hadde hektet fast halsbåndet i en busk. Uten Tractive hadde han kanskje aldri blitt funnet.
— Emil

Så der har du det: 10 savnet hund-historier der katastrofe ble forhindret takket være Tractive GPS-tracker for hunder! Har Tractive hjulpet til med å redde hunden din også? Fortell oss historien din.