Har du nogensinde tænkt over, hvor din udekat går hen, og om den kommer sikkert hjem? Eller været bekymret for, om din indekat stikker af og kommer i farlige situationer? Måske ønsker du dig bare ekstra tryghed, når du rejser eller tager på vandretur med din kat? Hvis du som katteejer gerne vil sørge for, at din pelsklædte ven altid er i sikkerhed og har det godt, så er en GPS-tracker til katte et perfekt valg for dig! Her er 5 grunde til at købe en GPS-tracker til din kat.

1. Med en GPS-tracker kan du altid se, hvor din kat er.

Har du en nysgerrig, eventyrlysten kat? Strejfer din lille jæger rundt i nabolaget i timer, for ikke at nævne hele dage? Vil du gerne kunne se, hvor din firbenede ven går hen, når den ikke er hjemme?

Du kan få at vide præcis, hvor din kat er med en GPS-tracker til katte. Hold øje med, hvor din kat er i realtid, eller se dens placeringshistorik på kortet. Find ud af, om din katteven holde sig tæt på, bruger det meste af tiden på at gemme sig eller sove, besøger venlige naboer eller er på jagt efter bytte – eller eventyr – på kilometerlange ture.

De fleste katte opholder sig inden for en radius af ca. 10.000 km² fra hjemmet1. Med en GPS-tracker kan du opdage din kats yndlingssteder, og finde ud af, om din kat er mere eventyrlysten end de fleste.

2. Du behøver aldrig mere være bekymret for at miste din kat.

De fleste kæledyrsejere ved, hvor skræmmende det kan være, hvis deres elskede pelsklædte ven bliver væk. Din kat har måske allerede været forsvundet en eller flere gange.

15 % af alle katteejere mister deres kat på en periode på 5 år; nogle bliver aldrig fundet igen.

Animals Journal

Med en GPS-tracker til katte er de dage forbi, hvor du er urolig for, om din kat er væk.

Du skal bare sørge for, at den lille kattesporingsenhed er ladet op, tænde den og sætte den i din kats sikkerhedshalsbånd. Så kan du med ro i sindet lukke din kat ud og hele tiden vide, hvor den befinder sig. Hvis din kat ikke kommer hjem til aftensmaden, kan du nemt slå LIVE-tracking til, så du kan se, hvor den er og bringe den hjem igen.

3. En kattetracker kan redde din kats liv.

Fordelene ved en GPS-tracker til katte rækker langt ud over muligheden for at spore din kat for hyggens og tryghedens skyld. En GPS-tracker til katte kan ganske enkelt redde din kats liv. Som producent af verdens mest populære GPS-trackere til katte har vi hørt mange beretninger om katte, der er blevet reddet ud af livstruende situationer takket være deres GPS-tracker. Som f.eks. Oscar:

Tirsdag den 20. august hoppede Oscar ind i en bil, som den blev smidt ud fra igen 19 km hjemmefra. Jeg fik besked om, at han havde forladt det sikre område og gik i panik, da jeg ikke kunne genkende gadenavnene. Jeg kunne også se hans panik, da han løb forvirret rundt. Jeg hoppede ind i bilen sammen med en ven og kørte til byen, hvor han var. Vi fandt ham præcis dér, hvor Tractive havde vist os hen. En glad kat hoppede op i mine arme. Og jeg, den glade ejer, græd af glæde over den Tractive-tracker, han havde om halsen. Ellers havde vi aldrig fundet ham.

Få Tractive GPS CAT

Da GPS-teknologien fungerer over hele verden, kan du finde din kat nærmest overalt – uanset hvor den forsvinder. Udekatte, der elsker eventyr, kan let støde på farer, som rovdyr, andre katte, skader, sygdomme, giftige planter, biler og steder, hvor de nemt kan sidde fast. Hvis din kat kommer i problemer, kan du hurtigt finde den og redde den med en GPS-tracker til katte.

4. Du kan også holde din kat i form.

Går din kat rundt med lidt ekstra på sidebenene? En hængemave er tegn på en overvægtig kat. Som katteejer er det vigtigt at holde øje med din kats form og kondition. Med Tractive GPS-trackeren til katte kan du se, hvor lang tid din kat bruger på at bevæge sig og sove, hvor mange kalorier den forbrænder og meget mere.

Du kan også sammenligne din kats aktivitet med andre katte blandt dine venner, i nabolaget, inden for samme race eller hele verdens Tractive GPS-brugere. Sæt en venskabelig lille konkurrence i gang for at holde din katteven i topform.

Screenshot af rangliste december i Tractive GPS-appen

5. Hav hele tiden kontakt med din firbenede ven.

Den femte grund til at købe dig en GPS-tracker til din kat, er at den hjælper dig med hele tiden at have kontakt med din pelsklædte ven og styrker jeres særlige bånd. Det fungerer på denne måde:

  • Er din kat forsvundet? Find den hurtigst muligt med LIVE-tracking.
  • Leger din kat i haven, mens du er indenfor? Opret et virtuelt GPS-hegn, og få besked, hvis den går for langt.
  • Har du brug for hjælp til at lede efter din kat? Del placeringen af din kat inkl. tracker med venner og familie.
  • Vil du finde en kat, som gemmer sig inden døre? Find dens gemmesteder med Find-tilstanden.
  • Er du ikke hjemme og vil gerne sikre dig, at din kat har det godt? Åbn appen, og se dens placering når som helst.
  • Har du mistet din kat i mørket? Tænd for lys- og/eller lydfunktionen for at finde din firbenede ven om aftenen.
  • Tænker du på, hvad din kat laver hele dagen? Få indblik i din kats adfærd for bedre at kunne forstå din firbenede ven.

Se, hvordan den nye Tractive GPS CAT fungerer, i videoen her:

Det var 5 gode grunde til at købe en GPS-tracker til din kat! Hvad er den vigtigste grund for DIG til at anskaffe dig en GPS-sporingsenhed til din kat?

Se kattetrackere

Synes du godt om indlægget? Del det med en ven!