Denk je erover na een GPS-tracker voor katten voor je viervoeter te kopen? Dat is een prima idee. Een GPS-tracker kan het leven van je kat redden. Maar neem dit niet zomaar van ons aan. Lees de onderstaande reviews over de Tractive GPS-tracker voor katten van kattenbaasjes en Tractive-gebruikers van over de hele wereld. Veel verhalen gaan over vermiste of verdwaalde katten. Deze verhalen kennen een goede afloop dankzij Tractive GPS. Ook staan er verhalen tussen van kattenliefhebbers die graag willen delen waarom ze gek zijn op de GPS-tracker voor katten. Dus voor het geval je nog een reden nodig hebt om te investeren in de veiligheid en het welzijn van je kat (en je gemoedsrust), dan kun je hieronder er wel dertien vinden!

De redding van Buddy om middernacht

zwarte kat die binnen op de vloer ligt

Het is 3 uur ’s nachts in Texas en ik heb net mijn kat Buddy gevonden dankzij Tractive. Omdat hij niet was waar hij altijd was (dicht bij huis), ging ik hem zoeken.

Tractive Locatiegeschiedenis liet me zien dat hij bij de buren was, dus ik pakte mijn zaklamp en ging naar hem op zoek. Dankzij de geluidsfunctie heb ik hem gevonden.

Hij zat achter de plinten van het huis van de buren en zat daar vast! Ik maakte de plint lost zodat hij eruit kon komen. Ik tilde hem op en moest huilen.

Ik kan niet onder woorden brengen hoe opgelucht ik was dat ik hem heb gevonden. De GPS-tracker is elke cent waard. Ik wil mijn verhaal delen omdat iemand anders er misschien iets aan heeft. — Kristen

Verstopte Peggy

witbruine kat die op een rieten stoel zit

Peggy is onze geadopteerde gehandicapte kat (met drie pootjes). Helaas heeft ze nu ook dementie en raakt ze vaak vermist in de tuin of het huis.

Peggy slaapt op zulke gekke plekken dat we haar niet kunnen vinden en ik maak me zorgen wanneer ze buiten is in verband met haar toestand.

Dankzij Tractive geniet ze van haar onafhankelijkheid en hebben wij gemoedsrust, omdat we altijd weten waar ze is. Het is een van de beste aankopen die ik ooit heb gedaan.

Als Peggy een veilige zone verlaat, krijg ik gelijk een melding dankzij de functie Virtuele omheining.

Omdat we een gehandicapte kat hebben, maken we ons vaak zorgen. Maar ik weet dat ze veilig is dankzij de GPS-tracker en dat geeft me gemoedsrust. — Vanesa

Waarom verstopt mijn kat zich? 5 redenen waarom een kat zich verstopt

Pepe loopt graag weg

zwart-witte kat die omhoog kijkt met een gps-halsband

Pepe gaat graag op avontuur en loopt daarom vaak weg. Vroeger waren we altijd doodongerust, maar dankzij Tractive GPS voelen we ons een stuk prettiger om hem rond te laten zwerven. En laten we eerlijk zijn, het is zo vermakelijk om stiekem te kunnen zien waar hij is en waar hij graag heen gaat. — Maddalena

Kurti’s nieuwe kijk op het leven

collage met 4 foto's van een zwartbruine kat die aan het luieren is

In de woorden van Kurti:

Vandaag precies een jaar geleden gebeurde er iets vreselijks: ik kreeg trombose en het werd bijna mijn dood.

Daarna zei de dierenarts dat ik niet veel tijd meer had. Maar wat kan ik zeggen: ik ben nog niet klaar om te sterven!

Dankzij Tractive mag ik van mijn baasje weer naar buiten. En de tracker maakt het leven voor ons allemaal makkelijker.

Als ik te laat thuiskom, kan mijn baasje me vinden en mijn medicijnen geven. De tracker laat haar altijd zien waar ik ben. En als het mijn baasje blij maakt, dan draag ik de tracker graag. Want als zij gelukkig is, ben ik dat ook! — Christina

Tractive GPS kopen

Simba de restaurantliefhebber

close-up van gezicht van oranje kat met groene ogen die omhoog kijkt, gras op de achtergrond

Op een avond verscheen er een kat die aan onze deur krabde. Het klonk alsof hij wilde zeggen: “Hallo, dit is mijn nieuwe huis.” We gaven hem wat eten, water en we noemden hem Simba.

Na het bekijken van een documentaire waarin katten worden gevolgd, heb ik wat onderzoek gedaan en kwam ik Tractive tegen. We deden de tracker om bij Simba en kwamen erachter dat hij veel rondhangt in restaurants…

Simba gaat dus van restaurant naar restaurant. Hij komt dan thuis en vraagt om nog meer voedsel. Slimme kat! 🤣 — Sylvia

Apollo vast op spoor

oranje-witte kat met open mond

De Tractive GPS-tracker die we twee dagen geleden voor onze kat hebben gekocht heeft zijn leven gered. Hij raakte verdwaald en kwam vast te zitten op een spoorweg en dankzij de tracker hebben we hem kunnen vinden! De tracker is een beetje beschadigd, maar werkt nog prima. — Onbekend

Mimi was vermist

zwart-witte kat die op een bruine keukenstoel zit

We hebben de Tractive GPS-tracker gekocht, omdat onze poes Mimi dertien weken vermist was!! We hebben haar twintig kilometer van waar we wonen in een industriegebied opgehaald.

Ik ben blij dat ik nu altijd een oogje in het zeil kan houden en ook kan zien dat ze niet ver afdwaalt maar binnen 200 meter van haar huis blijft.

Tractive is echt een aanrader. — Birgit

Lees meer reviews over de Tractive GPS-tracker voor katten op Trustpilot

Karl de kat met één oog

eenogige kat met tuigje en witte GPS-tracker die buiten in het bos op een mossige bank zit

Mijn twee katers dragen elke dag de Tractive GPS-tracker voor katten, zodat ze als katten met een handicap toch nog kunnen genieten van het buitenleven.

Op de foto zie je mijn eenogige kater Karl met het GPS-apparaat tijdens een boswandeling. — Ann-Catrin en Karl

Toen Carrot vermist werd

natte oranje kat met tuigje en gps-tracker

Afgelopen weekend is onze kat vermist geraakt. Tractive liet ons zijn laatst bekende locatie zien. We vonden hem terug in de motor van een auto in een nabijgelegen garage!

Het kostte ons bijna twee uur om hem eruit te halen en we moesten hem daarna in bad doen om de olie van hem af te krijgen (zie foto).

We zijn ervan overtuigd dat de tracker zijn leven heeft gered. We hebben zoveel geluk dat de eigenaar van de auto niet met hem erin is weggereden. — Emma

Volg mijn kat

Casper de vermiste kat

witte kat die op het gras zit voor een andere kat

Casper is deze week van huis weggelopen. We vermoeden dat hij te ver van huis is gegaan en toen verdwaald is geraakt. Ik vond hem terug onder een auto. Hij zat daar al 6 uur vast, maar hij is gered dankzij de pieptoon op de tracker. — Pete

Daisy de overlever

zwarte kat voor plant buiten

Op een avond in november kwam mijn kat niet thuis.

Volgens de kaart zat ze in een nabijgelegen tuin, dus ik wist waar ze was maar kon haar niet zien. Ik zette de geluidsfunctie aan en vond haar in een struikgewas. Ik bracht haar met spoed naar de dierenarts en mij werd verteld dat ze in een levensbedreigende toestand verkeerde.

Na twee maanden behandelingen, sondevoeding en verzorging gaat het beter met haar. De dierenarts zei dat ze de nacht waarschijnlijk niet had overleefd als ik haar niet had gevonden.

Zonder Tractive GPS had ik haar niet gevonden. — Onbekend

Finster is gek op dutjes

zwarte kat die buiten op een boomstronk zit met een gps-tracker voor katten op de halsband

We gebruiken Tractive GPS om te zien hoe ver Finster van huis afdwaalt. Zijn territorium lijkt ongeveer 400 meter rond het huis te zijn.

We hebben ook ontdekt dat hij vreemde slaappatronen heeft. Hij is de hele dag buiten, dus we dachten dat hij de hele nacht aan één stuk door slaapt… maar hij doet gewoon heel veel korte dutjes buiten! — Onbekend

Oscar in de auto

witrode kat die op een bank slaapt

Op een dinsdag stapte Oscar per ongeluk in een auto en belandde hij negentien kilometer van huis.

Ik merkte het pas toen ik zag dat hij zijn veilige zone had verlaten en ik raakte in paniek toen ik straatnamen zag die ik niet herkende. Ik kon zien dat hij ook bang was, want hij rende alle kanten op. Dus ik stapte in de auto en reed erheen.

Tractive GPS heeft precies aangegeven waar Oscar was en daar hebben we hem ook gevonden. Hij sprong in mijn armen en ik begon te huilen van vreugde; ik was zo dankbaar dat hij de tracker om had. Zonder Tractive hadden we Oscar niet kunnen vinden. — Irene

GPS-tracker kopen

Wat vind je van deze reviews over de Tractive GPS-tracker voor katten?

Heeft Tractive je ook geholpen je kat te redden? Deel je verhaal.