Oletko huolissasi, koska koirasi tai kissasi yrittää jatkuvasti karata? Ehkä olet jo asentanut koira-aidan tai kissan ulkoilutarhan, mutta utelias seikkailijasi on taitava karkaamaan. Joskus tieto koiran karkaamisesta voi saavuttaa sinut liian myöhään, ja koira on jo ehtinyt kadota. Tällaisissa tilanteissa virtuaaliaita, jollainen on esimerkiksi Tractive GPS -laitteessa, voi olla pelastus. Tässä jutussa kerromme kaiken Tractive GPS ‑virtuaaliaidasta ja siitä, miten se antaa lemmikinomistajille mielenrauhaa.

Mikä on virtuaaliaita?

Virtuaaliaita on järjestelmä, jonka avulla voi luoda digitaalisen aitauksen käyttäen GPS:ää ja muita teknologioita. Virtuaaliaitoja käytetään fyysisten aitojen asemesta eläinten pitämiseen tietyssä tilassa tai osana GPS-seurantajärjestelmää, joka kertoo eläimen tai lemmikin olinpaikan joka hetki.

Virtuaaliaitoja käytetään usein karjataloudessa, mutta myös monet lemmikinomistajat käyttävät niitä halutessaan varmistaa lemmikkinsä hyvinvoinnin ja oman mielenrauhansa. Useimmat virtuaaliaidat toimivat pantaan kiinnitettävän GPS-paikantimen avulla ja käyttävät sovellusta tai ohjelmistoa, jossa rajat voi vetää. Lue lisää virtuaaliaidoista.

Mikä on Tractive GPS?

Yksi esimerkki pantaan kiinnitettävistä, virtuaaliaidan tarjoavista GPS-seurantalaitteista on Tractive GPS. Pelastava lemmikkipaikannin sopii mukavasti useimpiin koirien ja kissojen pantoihin tai valjaisiin. Se antaa lemmikinomistajille mielenrauhaa, sillä he tietävät aina lemmikkinsä olinpaikan, vaeltaapa se kuinka kauas tahansa.

taustalla musta gps-pantaa pitävä koira istumassa nurmikolla, etualalla tractive gps -sovellus

Tractive GPS:n live-seurannan ansiosta löydät koirasi tai kissasi tuossa tuokiossa, jos se joskus karkaa. Lisäksi voit olla rauhallisin mielin, sillä voit seurata kamusi jokaista askelta, minne se meneekin.

Joskus reaaliaikainen seuranta ei ole tarpeen; esimerkiksi koiran ollessa sisällä tai kotipihalla. Näissä tilanteissa paikannin tunnistaa eläimen liikkeen ja määrittää sen perusteella, kuinka usein sen ilmoitettava sinulle lemmikkisi sijainnista.

Mikä on Tractive GPS -virtuaaliaita?

Millä tahansa Tractive GPS -paikantimella voit määrittää virtuaaliaidan kodin, mummolan, toimiston tai muun lemmikille turvallisen paikan ympärille.

Havainnollistava kuva Tractive GPS -koirapaikantimen virtuaaliaitaominaisuudesta

Saat hälytyksen älypuhelimeesi heti, jos lemmikkisi poistuu virtuaaliselta turva-alueelta tai saapuu sille. Näin voit tarkistaa lemmikkisi tilanteen – tai hakea sen kotiin, jos tarpeen. Myös kaikki ne, joiden kanssa olet jakanut paikantimen, saavat ilmoituksen ja voivat tarvittaessa auttaa etsimään karkulaista.

blue info icon

Toisin kuin sähköaidat, Tractiven virtuaaliaita ei vaadi fyysistä asennusta eikä anna koiralle sähköiskuja sen ylittäessä rajan. Tämä GPS-koira-aita on siis täysin turvallinen nelijalkaisille ystävillemme.

10 faktaa Tractive GPS -virtuaaliaidasta

  • Tractive GPS:n ovat tehneet lemmikinomistajat lemmikinomistajille.
  • Se on yksi monista ominaisuuksista, jonka saat palvelutilauksella, joka maksaa vain kahvin ja pullan verran kuukaudessa.
  • Tractive-virtuaaliaidan määrittäminen onnistuu alle viidessä minuutissa (jo yhdessä, jos olet tosi nopea).
  • Järjestelmä hälyttää heti, jos koirasi karkaa tai poistuu virtuaaliaidan alueelta.
  • Onko pihasi erikoisen muotoinen? Ei huolta: virtuaaliaidan muotoa voi muokata.
Tractive GPS -virtuaaliaita sovelluksessa
  • Voit määrittää enintään viisi aitaa kullekin tililläsi olevalle lemmikille tai paikantimelle. Sovelluksella voit lisäksi seurata rajatonta määrää lemmikkejä.
  • Voit hallita GPS-koira-aitoja ja paikantimia älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella (tarvitset tosin nettiyhteyden).
  • Muut ihmiset, joiden kanssa olet jakanut paikantimen, voivat tarkistaa milloin tahansa, onko lemmikki aitojen sisäpuolella.
  • WiFiä käyttävä virransäästöalue toimii virtuaaliaidan varmistuksena, jotta koirasi tai kissasi ei koskaan joudu kadoksiin.
  • Jos lemmikkisi karkaa virtuaaliaidan alueelta, voit ottaa käyttöön LIVE-tilan ja seurata sitä reaaliajassa.
Tractive GPS-paikannin koirille pakkaus

Tiedät aina, missä koirasi on

Voit seurata jokaista askelta reaaliajassa ilman kantamarajoituksia. Saat hälytyksen, jos se vaeltaa liian kauas. Aktiivisuuden seurannalla pidät huolta sen kunnosta. Muutkin, vaikkapa koirankävelyttäjä tai koiravahti, voivat pitää koiraasi silmällä.

Lue lisää

Tractive GPS -virtuaaliaidan määrittäminen

Kun olet saanut Tractive GPS -paikantimen ja aktivoinut sen palvelutilauksen, virtuaaliaidan määrittäminen onnistuu huippuhelposti. Avaa Tractive GPS -sovellus puhelimessa tai mene nettiselaimella osoitteeseen my.tractive.com ja aloita avaamalla lemmikkisi profiili tai napauttamalla aitakuvaketta.

Lisää uusi aita vetämällä ja pudottamalla vaaleanpunainen aitakuvake karttaan siihen kohtaan, jonka haluat merkitä koirasi, kissasi, hevosesi tai muun eläimen turva-alueeksi.

Ruutukuva Tractive GPS -virtuaaliaidasta sovelluksessa

Virtuaaliaidan määritys tapahtuu kokonaan Tractive GPS -sovelluksessa. Voilà! Saat ilmoituksen, jos lemmikkisi – paikannin kaulassaan – poistuu virtuaaliaidan alueelta. Tämä kaikki on GPS:n ja laitteen muiden hyödyllisten paikannusteknologioiden ansiota.

Alla olevasta videosta näet, miltä virtuaaliaidan määritys Tractive GPS -sovelluksessa näyttää iOS-järjestelmällä. Virtuaaliaidan määrittäminen Androidilla.

10 lemmikinomistaja kertoo, miksi he ovat ihastuneet Tractive GPS:ään ja sen virtuaaliaitaan

Nyt tiedät, mikä Tractive GPS -virtuaaliaita on ja miten se toimii. Seuraavaksi lemmikinomistajat ja Tractive GPS:n käyttäjät kertovat, mikä heistä on parasta laitteessa, joka auttaa heitä pitämään lemmikkinsä turvassa.

1) Hyvä tuote koiran seuraamiseen

Tractive ollut käytössä koiralla kotona ja metsästysreissuilla. Hyvin on toiminut ja koiran menoa voinut seurata. Välillä olen katsonut kuinka paljon kilometrejä koira liikkuu päivän aikana kun saa olla irti pihassa. Virtual fence hälyttää, jos koira ylittää asetetun rajan, jolloin voin kutsua koiran takaisinpäin. Akku kestää hyvin. Live seuranta toki kuluttaa akkua nopeammin. Loistavasti toimii Savon metsissä. – Tuulikki

2) Tractive pitää koiran liikkeistä huolen

Hyvä tuote ensimmäisen käyttöviikon perusteella. Virtual fence -toiminnossa saa laitettua minkä muotoisen alueen vain haluaa. Eli myös epämääräisen kulmikkaan jolloin rajaaminen on helpompaa. Akku kestää pari päivää jatkuvasti kun on päällä. Ehkä pidempi akunkesto olisi plussaa mutta näkyi saavan lisäakkuja tarvittaessa. Minulla tuote toimii hyvin ja näyttää hyvin eksaktisti koiran paikan. – Stella

3) Toimii, 5/5

Toimii! Voi päästää taajamassa kissan ulos yöksi ja hakea aamulenkin ohessa takaisin. Kiva seurata missä se on käynyt yöllä. Näkee kuinka aktiivinen oma lemmikki on muihin samanrotuisiin verrattuna, voi lisätä kavereita, jne. – Ossi

4) Reissuilla ja mökillä oikein kätevä

Reissuilla ja mökillä oikein kätevä kun ei tarvitse stressata missä kissa kun pitää lähteä takaisin kotiin! Toimiva suomalainen käyttöjärjestelmä, helppo asentaa ja käyttää. 5/5 – Erk

5) Kaukasiankoiralla käytössä

Kaukasiankoiralla ollut käytössä Tractive viime kesästä, nyt ostettiin XL-malli paremman akun keston takia. Olemme olleen tyytyväisiä laitteen toimintaan. Olemme näppärästi pystyneet seuraamaan miten aluevartijana toimiva koiramme kiertää reviiriä. Ja missä koira on yön aikana partioinut. Laitteessa oleva äänimerkki on käytännöllinen, meidän koira on yhdistänyt sen vislaukseen ja palaa kotiovelle äänen kuuluessa. Nyt kun tähän on oppinut, pois en antaisi. – Anne

6) Tiedän koirani olinpaikan tarkalleen!

Ostin koirapaikantimen kolme ja puoli vuotta sitten, ja voin rehellisesti sanoa, että se on yksi parhaista ostoksistani. Ensisijaisesti se antaa minulle mielenrauhaa, mutta muutamassa tapauksessa se on auttanut minua paikantamaan lemmikkini sen jäätyä jumiin kun en muuten olisi tiennyt mistä suunnasta aloittaa. Live-tilassa voit nähdä missä sinä ja koirasi olette ja voit seurata sen liikkeitä. Voit myös vetää ”virtuaaliaidan” (yleensä kotitalon ympärille), ja paikannin ilmoittaa kun koira poistuu sen alueelta. Minulle se merkitsee, että lapset ovat vieneet sen lenkille. En haluaisi olla ilman paikanninta. Se saa oloni rauhallisemmaksi. – Catherine

7) Onnellinen kissamme paluusta

Meillä on ollut Tractive vasta muutaman viikon, mutta siitä on ollut suuri apu. Joku on pitänyt ja ruokkinut kissaamme, mutta saimme parissa päivässä selville, kuka niin tekee. Käytän virtuaaliaitaa, joka kertoo missä kissani on, jotta voin tarvittaessa hakea sen takaisin. Meistä on myös hauskaa seurata, minne se menee, sillä se on tosi aktiivinen. Emme voi uskoa että se kävelee 5–6 mailia lähes joka päivä!! – Stuart

8) Mahtava tapa saada mielenrauhaa

Saimme paikantimen kolmisen viikkoa sitten ja se on mullistanut elämämme! Olimme usein huolissamme kissastamme, mutta nyt tiedämme tarkalleen missä se milloinkin on. Tuloslistaominaisuus on tosi kiva ja se, että näemme kuinka aktiivinen kissamme on. Virtuaaliaita on myös mahtava, se hälyttää kun kissa poistuu naapurustosta. Kaikille seikkailunhaluisten kissojen omistajille tämä paikannin on mahtava tapa saada mielenrauhaa. – Lauren

9) Emme voi aina olla sen luoda, mutta Tractiven ansiosta ei tarvitsekaan

Saimme sinisen pesukarhukoiramme noin 8 viikkoa sitten. Kävin mieheni kanssa keskustelun siitä, miten voisimme pitää sitä silmällä ja miten löytäisimme sen jos se lähtisi tontilta. Menimme nettiin ja tutkimme gps-paikannusta ja sähköaitoja. Tractive oli selvästi paras ja tarjosi etsimämme, pieni ja kannettava, voimme laittaa sen Hankin pantaan tai valjaisiin ja määrittä aidan ja gps:n sen leikkipaikkaan ja heti kun se tulee aidan alueelle tai lähtee siltä saamme ilmoituksen. Se on mahtava, koska emme aina voi olla koiramme luona, mutta Tractiven ansiosta meidän ei tarvitsekaan! Tämä on mahtava ja suosittelemme sitä ehdottomasti kaikille, jotka haluavat helpottaa arkeaan koiranpennun tai aikuisen koiran kanssa! – Crystal

10) Tämä pikku laite on mullistava

Tämä pikku laite on ollut mullistava minulle ja vuoden vanhalle, seikkailunhaluiselle kultaisellenoutajalleni. Asun reilun kolmen hehtaarin tontilla ja halusin tietää kultsini sijainnin sen ollessa ulkona. Se ei ole koskaan ollut vaarassa, mutta nyt saan ilmoituksen iPhoneeni sen poistuessa virtuaaliaidan alueelta. Voin avata sovelluksen ja näen sen sijainnin reaaliajassa. Saan ilmoituksen myös sen saapuessa virtuaaliaidan alueelle. Lähetän sille äänimerkin, ja se tulee heti kotiin, missä se sitten onkin. Sovellus on helppokäyttöinen ja suosittelen Tractive GPS:ää kaikille lemmikinomistajille. Jos käytämme GPS:ää matkalaukkujen ja avaimien kanssa, miksemme myös koiran! 🐾🐾 – Brenda

Aloita seuraaminen

Loppusanat

Tässä artikkelissa kerroimme kaiken tarpeellisen Tractive GPS -virtuaaliaidasta eli parhaasta kissojen ja koirien GPS-aidasta. Virtuaaliaita sopii koiran pantaan tai valjaisiin, ja aloittamiseen riittää Tractive GPS -paikannin palvelutilauksella. Hinnaltaan alkaen 4,99 e/kk maksava tilaus on pieni hinta mielenrauhasta nelijalkaisten perheenjäsenten turvallisuuden suhteen.

Mikä on sinusta Tractive GPS -virtuaaliaidan paras puoli? Kerro meille Instagramissa tai Facebookissa!

Haluatko hyödyllisiä lemmikkien teknologiaan ja turvallisuuteen liittyviä artikkeleja sähköpostiisi? Tilaa Tractiven uutiskirje.