Har du noen gang lurt på hvor utendørskatten din går eller om den kommer trygt hjem? Eller bekymret for at innekatten din rømmer og havner i fare? Eller kanskje du ønsker ekstra trygghet når du reiser eller går tur med katten din? Hvis du er en katteeier som ønsker å sørge for at kattevennen din er i god behold, da er en GPS-tracker for katt det perfekte verktøyet for deg! Så her er 5 grunner til å gi katten din en GPS-tracker.

1. En GPS-tracker lar deg se overalt hvor katten din er.

Har du en nysgjerrig eventyrlysten katt? Streifer den lille jegeren rundt i nabolaget i timevis eller til og med i dagesvis? Vil du se hva den lille pelsklumpen foretar seg når den ikke er ved din side?

Det er nå mulig å se overalt hvor katten din går ved hjelp av en GPS-tracker for katt. Sjekk hvor katten din er i sanntid, eller se posisjonshistorikken på kartet. Finn ut om katten din holder seg i nærheten, tilbringer mesteparten av tiden sin i skjul, sovende, besøker en vennlig nabo eller jager etter et bytte – og nysgjerrig – i milevis.

Mens de fleste katter holder seg innenfor en radius på 300 meter fra hjemmet1, en GPS-tracker for katt kan la deg se kattens favorittsteder og om katten din er mer eventyrlysten enn en gjennomsnittlig pus.

2. Du trenger ikke å bekymre deg for å miste katten din igjen.

De fleste kjæledyreiere vet hvor skummelt det kan være når den elskede pelskledde vennen deres forsvinner. Du har kanskje allerede mistet katten en eller flere ganger før.

15 % av katteeiere mister kattene sine i løpet av en 5-års periode; noen blir aldri funnet.

Animals Journal

Med en GPS-tracker for katt, er dagene med å bekymre deg for at kattevennen din forsvinner over.

Bare sørg for at den lille kattesporingsenheten er ladet, slå den på og fest den til kattens sikkerhetshalsbånd. Da kan du trygt slippe katten ut, vel vitende om hvor den er til enhver tid. Så hvis katten din ikke kommer hjem til middag, kan du enkelt slå på LIVE-sporing for å se hvor den er og bringe den hjem igjen.

3. En GPS-tracker kan redde kattens liv.

Fordelene med en GPS-tracker for katt går utover å kunne spore katten din for moro skyld eller fred i sinnet. En sporingsenhet med GPS kan faktisk redde kattens liv. Da vi er produsenter av verdens mest betrodde GPS-trackere for katter, har vi hørt mange historier om katter som har blitt reddet fra livstruende situasjoner takket være at de hadde en GPS-tracker. Ta Oscars historie for eksempel:

Den rødlige katten Oscar ligger og sover oppå en sofa

Tirsdag 20. august hoppet Oscar inn i en bil og ble kastet ut 19 km hjemmefra. Så fikk jeg beskjeden om at han hadde forlatt sin trygge sone og jeg fikk panikk fordi jeg kjente ikke igjen gatenavnene. Jeg kunne også se panikken hans fordi han løp rundt omkring. En venn og jeg hoppet inn i bilen og kjørte til byen der han var. Vi fant ham, akkurat der hans Tractive viste oss. En glad katt hoppet i armene mine. Jeg, en lykkelig eier, gråt og følte meg så glad på grunn av at den hadde Tractive rundt halsen. Ellers hadde vi ikke funnet ham.

Kjøp Tractive GPS for katt

Siden GPS fungerer over hele verden, kan du finne katten din nesten overalt – uansett hvor de blir borte. Utekatter som lever sitt beste liv står overfor farer – inkludert rovdyr, andre katter, skader, sykdommer, giftige planter, biler og til og med bare steder hvor de lett kan sette seg fast. Hvis katten din kommer i fare, vil du kunne finne og redde den innen livreddende tid med en GPS-tracker.

4. Slik kan du holde katten din i god form også.

Bærer katten din på litt ekstra polstring. En hengende mage er et tegn på en overvektig katt. Som en kjærlig katteforelder er det viktig å holde et øye med kattens velværeresultat. Med Tractive GPS- tracker for katt, kan du overvåke hvor mye tid katten din bruker på å bevege seg eller sove, hvor mange kalorier de forbrenner, og mer.

I tillegg kan du sammenligne kattens aktivitet med andre i vennekretsen, nabolaget, rasegruppen eller en hel verden av Tractive GPS-brukere. Nyt en vennlig konkurranse med dem med formålet å holde kattevennen din i toppform.

Skjermbilde på mobil av Leaderboard desember i Tractive GPS-appen

5. Hold kontakten med kattevennen din til enhver tid.

Den siste grunnen til å skaffe katten din en GPS-tracker? Det hjelper deg å ha kontakt med kattevennen din til enhver tid og styrker det spesielle båndet med katten din. Slik fungerer det:

  • Er katten din borte? Finn dem på et øyeblikk med LIVE-sporing.
  • Leker katten din i bakgården mens du er inne? Sett opp et virtuelt GPS-gjerde og motta varsler hvis de vandrer for langt.
  • Trenger du hjelp til å søke etter katten din? Del katten din og trackerens posisjon med venner og familie.
  • Vil du finne katten din, men den gjemmer seg innendørs? Finn skjulestedene dens med Finn-modus.
  • Er du borte fra hjemmet og vil forsikre deg om at katten din har det bra? Åpne appen og se dens nåværende posisjon når som helst.
  • Mistet katten din i mørket? Aktiver lys- og/eller lydfunksjonen for å finne den pelskledde vennen din i kveldsmørket.
  • Lurer du på hva katten din gjør hele dagen? Få innsikt om kattens oppførsel for bedre å forstå kattevennen din.

Se selv hvordan den nye Tractive GPS CAT fungerer i videoen nedenfor:

Finn katten på et øyeblikk med en GPS-tracker

Så der har du det, 5 grunner til å skaffe katten din en GPS-tracker! Hva ville vært DIN grunn til å kjøpe en GPS-enhet for kattesporing?

Sjekk ut trackere for katt

PS Du vil kanskje også like James Davis’ anmeldelse av Tractive GPS-tracker for katter på Hepper

Likte du det du leste? Del det med en venn!