Trening er en del av de fleste hunders DNA. Tross alt ble de fleste av dem avlet for aktiviteter som gjeting, henting eller patruljering. Men uansett om du har en mer aktiv hunderase eller en mer avslappet, lavenergisk, lurer du kanskje på: hvor mye mosjon trenger en hund?

Vel, som en tommelfingerregel – ingen hund ble noen gang avlet for å sløve hele dagen, venter på at du skal komme hjem fra jobb. (Ja, til og med eldre hunder!) I tillegg er valpen din avhengig av at du får riktig mengde mosjon, slik at de kan være på sitt beste, lykkeligste og sunneste selv.

Så selv om du ikke er vant til å trene med hunden din ennå, her er en morsom måte å holde deg motivert på: sporing av hundens daglige aktivitet. Faktisk anbefaler veterinærer til og med aktivitetssporing som en måte å fange opp helseproblem tidlig – og iverksette tiltak før hundens helse forverres.

Så i dette innlegget skal vi dekke hvordan du oppdager hundens treningsbehov – pluss, hvordan du overvåker aktiviteten deres. Kom igjen!

Hvordan vet du om hunden din trenger mer mosjon?

Så la oss se på det: hvor mye mosjon trenger en hund hver dag for å holde seg i form og sunn? Eller mer som…hvordan kan du se om hunden din trenger mer mosjon eller mindre?

Vel, la oss begynne med å se på hundens oppførsel. Prøver kameraten din ofte:

 • Prøver å få deg til å leke med seg?
 • Romstere i søpla?
 • Dra i båndet?
 • Tygg på tøflene dine, tepper, sofaer eller møbler?
 • Bjeffer for mye?
 • Streife rundt i huset om natten?
 • …eller prøver å stikke av hjemmefra – eller mens dere er ute på tur eller fottur sammen?

Dette er noen måter hundens ekstra energi har en tendens til å manifestere seg. Som oftest betyr det at den sannsynligvis trenger mer mosjon!

En liten gutt som leker dragkamp med en Jack Russell terrier på plenen

Les mer:

Fordelene med en daglig treningsrutine – for hunden din og deg

En regelmessig treningsrutine holder ikke bare hunden opptatt. Her er det du kan se når du begynner å gjøre hverdagsturer og leketid en del av rutinen din.

En redusert destruktiv atferd

Valper er bare bunter av energi, ikke sant? Dessverre kan denne energien vise seg på noen destruktive måter. (Dvs, istykkertyggede tøfler, et rot innendørs, eller konstant bjeffing eller sutring.)

Du kan også oppleve denne oppførselen med utrente voksne hunder – eller hvis du nettopp har adoptert en.

Noen valper (og eldre hunder) kan også være utsatt for separasjonsangst, som kan vise seg å tisse upassende rundt i huset – eller til og med å stikke av hjemmefra. (Kanskje for å finne deg!)

A puppy chewing on a toy indoors

Men med regelmessig mosjon kan du:

 • Hjelpe hunden din med å fokusere energien sin bedre på en produktiv, sunn aktivitet
 • Tilbringe litt kvalitetstid med den (ved å øke tilliten dens vil den komme tilbake til deg)
 • Trette den ut nok til å forhindre ytterligere ugagn

En forbedring i hundens generelle helse

La oss innrømme det: en lubben hund kan være ganske søt. Men over tid er den ekstra vekten ikke bra for dens generelle helse.

Hvis hunden din er overvektig eller ser ut til å bli tregere som et resultat av alder, kan en skånsom treningsrutine kan bidra til å få dem tilbake på sporet for å bli sitt sunneste selv.

Et par kvinner som går tur med en hund i bånd ved sjøen

Dessuten kan det også bety at hunden din:

 • Sover bedre
 • Kommer bedre overens med andre kjæledyr og mennesker (fra sosialisering på turer eller i hundeparken)
 • Holder seg mentalt aktiv, som kan bidra til å forebygge aldringsrelaterte sykdommer som kognitiv dysfunksjonssyndrom
 • Får tilbringe mer tid med deg, sitt favorittmenneske!

Hunden din er ikke i stand til å ta seg en tur eller kaste sin egen ball for å hente – så det er opp til deg å få det til å skje. Den vil belønne deg med bedre oppførsel, søvn og mye hundekjærlighet

Bestemme hundens aktivitetsbehov

Har du noen gang vært på treningsstudioet 1. januar – og tatt en årelang pause fra 2. januar og utover?

Vel, det er det samme for hunden din. Komme i gang med en treningsrutine kan være enkelt når du fortsatt er frisk og motivert. Men å holde seg til det? Ikke så mye.

Det er derfor sporing av hundens daglige aktivitet kan være en enorm motivasjon.

Pluss, med Tractives morsomme aktivitetsovervåking-features, vil du se nøyaktig hvor mye mosjon hunden din trenger hver dag – basert på dens personlige egenskaper, som alder og generell aktivitet.

Hund som løper utendørs iført Tractive GPS-tracker i bakgrunnen, og et skjermbilde av en app i forgrunnen

Når du har konfigurert aktivitetssporing, registrerer Tractive-enhetens innebygde bevegelsesdetektor hundens aktivitet i løpet av dagen.

Nå kan du bedre forstå hvor aktiv hunden din har en tendens til å være – og om den trenger litt mer mosjon.

Og enda bedre, du kan raskere og enklere oppdage et fall i hundens aktivitet – og fange opp et helseproblem tidlig.

Oppdag aktivitetssporing

Trustpilot

Så nå som du vet hvor mye mosjon hunden din kan trenge basert på dens daglige aktivitet – her er et par andre faktorer å huske på, som hundens alder, rase og generelle helse og form.

Hvor mye mosjon trenger en hund hver dag – basert på alder?

En hunds daglige mosjonsrutine kan avhenge av dens alder og hvordan dens energi har en tendens til å være rundt disse tidsperiodene.

Les mer: Llik konverterer du hundeår til menneskeår for å finne dens virkelige alder

Hvor mye daglig mosjon er nok for en valp?

Valper er små energiballer som freser gjennom huset – og deretter sovner like raskt! Fordi de fortsatt vokser, trenger valper korte, hyppige turer eller lekeøkter med hvileperioder i mellom. (Så en lang spasertur rundt i nabolaget kan være for mye for dem.)

💡En tommefingerregel for valpen din er fem minutters mosjon, to ganger om dagen, for hver måned av alder. Så en tre måneder gammel valp trenger omtrent 15 minutters trening, to ganger om dagen.

Valper blir voksne rundt seks til 18 måneders alder, avhengig av rasen. Store hunderaser tar lengre tid å modne.      

en hund som ligger i gresset

Hvor mye daglig mosjon er nok for en voksen hund?

💡 Eksperter sier at 30 minutter til to timer med daglig mosjon passer for de fleste voksne hunder.

Som kan se ut som en 20-minutters spasertur med valpen hver morgen og kveld – og en energisk lekeøkt etter lunsj. Overvåk valpen din, og du vil kunne finne riktig mengde daglig mosjon for å holde den trygg og sunn.

En mann leker med en hund som har en blå ball i munnen

Og en fin måte å holde deg motivert til din daglige rutine? Sammenlign hundens aktivitet med andre akkurat som den! Det er her Tractive-enhetens aktivitetsmåling og poengtavle kommer til nytte.

Med den har du nå en generell ide om hvor mye mosjon hunder – akkurat som din – bør ha hver dag. I tillegg er det ingenting som en følelse av sunn konkurranse med andre hunder og hundeeiere – akkurat som deg – for å holde dere motivert.

skjermbilder fra aktivitetsovervåkingen i Tractive GPS-appen
Trustpilot

Prøv sporing med Tractive

Hvor mye daglig mosjon er nok for en eldre hund?

Eldre hunder kan ha bremset ned, men de trenger fortsatt daglig mosjon for å opprettholde helsenminst 30 minutter per dag. Hvis du har en eldre hund med smertefull leddgikt:

 • Gjør lufteturer mer komfortable ved å velge glatte, flate overflater som fortau eller asfalterte stier.
 • Unngå bratte skråninger, som kan belaste leddene. 
 • Vurder mosjonsalternativer med lav påvirkning som svømming. Det fungerer bra for hunder med mobilitetspåvirkende tilstander som hoftedysplasi eller ortopediske problemer, fordi det er leddvennlig og forbedrer den kardiovaskulære helsen.

Les mer:

bilde tatt under vann av en hund som svømmer i sjøen

Som med ethvert treningsprogram for kjæledyr, begynn med å observere hunden din nøye for å finne ut hvor mye trening de kan håndtere. Hvis du har en eldre hund med helseproblemer, kan det være lurt å snakke med veterinæren din før du starter en ny treningsrutine. 

Slik ser du om hunden din har fått nok mosjon

Med alt dette sagt – hver hund er unik. Noen kan hoppe ved første anledning for en tur eller løpe utendørs, mens andre kan være (mye) mer motvillige.

start forsiktig og eksperimenter med hva hunden din reagerer best på. Ideelt sett bør de være lykkelig slitne på slutten av dagen.

Tractive aktivitetsovervåking for hunder
 • Hvis hunden din fortsatt har mye ekstra energi om kvelden, kan du legge til mer mosjon i timeplanen.
 • Hvis den er utmattet på slutten av dagen, kan du kutte ned ved å forkorte turene eller lekeøktene.

💡Å sette deg et daglig mål eller mål for aktive minutter kan også hjelpe deg med å holde motivasjonen oppe.

Med det har du nå en ide om hvor mye trening hunden din trenger for å holde seg frisk – med tanke på dens individuelle behov.

Oppdag aktivitetssporing

Men som alltid, sørg for å få grønt lys fra veterinæren hvis du lurer på om hunden din kan delta i visse aktiviteter. Ta deretter en samtale basert på hva som fungerer best med livsstilen din.

Ved å finne en treningsrutine som dere begge liker, vil du og kompisen din bygge et bånd som varer livet ut – og holde sammen så mye lenger.

Hvor mye mosjon trenger en hund hver dag – basert på rase?

Alle hunderaser ble utviklet for spesifikke roller – enten det er å være en arbeidshund, jakthund eller til og med selskapshunder. Noen raser ble utviklet for en aktiv livsstil – mens andre klarer seg fint med mindre mosjon.

Derfor er det så viktig å velge en hund hvis daglige mosjonsbehov samsvarer med din livsstil.

 • Hvis du bor i en liten leilighet, vil kanskje ikke en høyenergisk hunderase få nok sunn mosjon i ditt hushold. Du kan få det bedre med en mer avslappet, rolig hunderase i stedet.
 • Men hvis du er en ivrig løper eller har en stor arbeidseiendom, kan en høyenergisk hund være et perfekt valg.
Kvinne som løper med en hund i gresset på et jorde

Les mer:

Høyenergiske hunderaser

…inkluderer Border Collier, Shepherd-, Pointer-, Setter- og Labrador-familiene – og de fleste arbeidshunderaser. Hvis de ikke får sin daglige mosjon, kan de lett kjede seg, bli engstelige eller frustrerte – og vanskeligere å kontrollere.

⚠️ Kjedsomhet er også en av de kvanligste årsakene til at hunder stikker av hjemmefra. Og når det gjelder en aktiv hunderase, kan de til og med løpe avgårde for å brenne av litt av den ekstra energien!

De fleste av disse hunderasene kan håndtere hyppige løpeturer, lange fotturer, og livlige lekeøkter. På grunn av dette, bør du være forberedt på å være klar til å holde dem aktive på daglig basis.

Opie en hvit Shepherd-blandingshund som står utenfor med sin røde ball.

💡Møt Opie, en høyenergisk Shepherd-blandingshund som jevnlig klokker inn 300-500 aktive minutter på Tractive-enheten sin per dag!

«For en stund trodde vi at vi var gale,» sier matmor, Autumn. «Så oppdaget vi Tractive og ble lettet over å finne ut at vi ikke var galeOpie var virkelig en utrolig aktiv hund.”

Les mer: Aktive hunder: 10 høyenergiske hunderaser for folk som liker friluftsliv

Hunderaser med lav energi

Bassett-hunder, Pekingnese, Yorkshire-terriere, og chihuahuas er eksempler på typiske lavenergiske hunderaser. De kan nyte turer rundt i nabolaget, men kan sannsynligvis ikke håndtere en hel dagstur.

Gigantiske hunderaser som Grand Danois og Newfoundland er noe villedende. Til tross for sin store størrelse, er disse gigantiske hundene ofte mindre energiske og har lavere aktivitetsbehov.

Noen brakycefaliske hunderaser som bulldogger, mops, Boston-terriere og boksere har flate ansikter og korte luftveier som påvirker pusten, så kraftig trening kan være for krevende for dem.

En Basset-hund som løper over en gressplen

💡 Kort tid? Du kan fortsatt gi hunden den treningen den trenger ved å leie en hundepasser eller sende valpen din til hundedagsenter. Disse fagpersonene vil hjelpe hunden din med å holde seg frisk og aktiv med daglig mosjon.

Med alt det sagt: hunden din har likevel sine egne vaner og unike personlighet. Så det er fullt mulig at du har en Basset-hund som ikke kan slutte å snuse rundt og utforske utendørs – eller en labrador som ikke våger seg forbi hagen din.

Så i tillegg til alder og rase, må du også ta hensyn til hundens preferanser og temperament. Dette kan hjelpe deg med å bedre forstå hvilken type og mengde daglig mosjon de trenger for å holde seg friske.

Hva er de beste måtene å trene hunden din på?

Enten du bor i byen, forstedene eller i et landlig område, har du en hel haug med alternativer for å skape en sunn treningsrutine for valpen din.

Utendørsaktiviteter

Friluftslivet gir uendelige muligheter for en sunn og trygg treningsrutine. Vurder å varme opp med en tur rundt nabolaget før du deltar i heftig lek.

Fottur og camping

Å gå på stier kan være fysisk krevende, pluss stier er et duftende paradis for valpens nese. Bare sørg for å være godt forberedt – med rikelig med sunne snacks, førstehjelpsutstyr og litt forberedelse for å sikre at du har valgt en hundevennlig rute.

Les mer:

to personer som vandrer med hund beundrer utsikten fra en klippe

Svømming

Vannlek er en morsom måte å kjøle seg ned på en varm dag, og det leddvennlige miljøet er en bonus for eldre hunder. En redningsvest hjelper hunden din med å føle seg trygg og sikker på dypt vann.

En liten hund som ligger ved svømmebassenget på en solrik dag

Les mer: Hunder og hete: Hvordan holde hunder kjølige i sommervarmen

Apportering

Å løpe i full fart for å hente et leketøy vil få hundens hjerte til å pumpe. Bare sørg for å bruke hundevennlige leker i stedet for pinner, som kan splintres i hundens munn.

En hund som leker apport med en grønn ball i munnen

Lydighets- og agility-trening

Disse aktivitetene gir mental så vel som fysisk stimulering.  Henting, klatring, hopping og følgende kommandoer krever at hunden fokuserer.

Les mer: Hva er agility-trening for hunder?

En hund som hopper gjennom en blå ring på en agility-treningsøkt

Hundeparker og leketreff

Din lokale hundepark er en billig måte å gi hunden din tilgang til et stort lekeområde og sosialisere seg med andre hunder.

Faktisk er det et flott sted for hundeleketreff! Møt andre kjæledyreiere i en lokal park for å gå en tur eller ha en lekeøkt. Et annet alternativ er en dag på et hundesenter med gruppelek, som også kan hjelpe hunden din med å tilbringe tid med andre hunder og lære å komme overens med dem.

(Bare sørg for at hunden din er komfortabel med å sosialisere seg med andre valper før du blir med.)

to hunder som leker sammen i hundeparken

Les mer: Hundepark-etikette: Slik følger du reglene for hundeparker og gjør besøket ditt hyggelig

Hundesport 

Duftdeteksjon, flyball, gjeting, og konformasjon er bare noen av mulighetene som er tilgjengelige for hundesport. Du og valpen din kan delta i organiserte konkurranser og klubber, eller du kan lage din egen hjemmeversjon.

En gruppe maratonløpere som jogger nedover en gate sammen med en hund

Les mer:

Innendørsaktiviteter

Dine muligheter for innendørs hundetrening er bare begrenset av fantasien din. The play space may be smaller, but it’s still possible to enjoy some healthy activity with your pup indoors. 

Trapper

Løp opp og ned trappene med valpen din et par ganger, eller kast en ball til det nederste trinnet og be hunden din om å hente den.

⚠️ Bare pass på: trapper er mer utfordrende for hunder med korte ben som Dachs, Corgier, Bassett, eller brakycefaliske hunderaser. (I tillegg til valper av alle raser.)

En Corgi som sitter i en trapp innendørs

Gjemsel

Denne enkle leken gir fysisk så vel som mental stimulering. Denne aktiviteten fungerer best hvis hunden din er dyktig i grunnleggende kommandoer som Kom og Bli.

En liten hund gjemmer seg i gresset

Les mer: Rope tilbake hunden: Slik lærer du hunden å komme når du roper

Lydighetstrening

Noen få minutter per dag med gjennomgang av grunnleggende kommandoer som Kom, Sitt og Bli krever at hunden din fokuserer og kontrollerer sine impulser, noe som er hardt arbeid! En godt trent hund vil oppføre seg bedre når du tar den med ut for å trene.

En kvinne som lærer en valp å gi henne en high five utendørs

⚠️ Å lære hunden din å komme når du roper er en av de viktigste kommandoene når det gjelder å holde dem trygge. (Spesielt hvis de har løpt av gårde for å brenne litt ekstra energi.)

Gjør-det-selv innendørs agilitykurs

Bruk kosteskaft, bokser, puter og rockeringer for å skape et smidig kurs som passer innendørs eller til og med bakgården din. Ellers kan du se etter en lokal klubb som møtes innendørs.

En kvinne og hund som leker med gummiringer i en bakgård

Ta hensyn til været utendørs

Været er en stor faktor for å bestemme hvordan du skal møte hundens daglige treningsbehov.

I de varmere månedene, sørg for å:

 • Hold deg godt hydrert og ta med rikelig med vann til deg og hunden din.
 • Unngå å gå eller leke utendørs når solen står rett over hodet.
 • Gjør ditt beste for å unngå asfaltoverflater som kan være for varme for hundens poter.
En kvinne og en hund sitter sammen på gresset ved en strand

Og i de kaldeste månedene,

 • Pass på at du ikke oppholder deg utendørs for lenge hvis det er 7 °C eller lavere.
 • Beskytt hundens poter mot is og salt med fottøy, potekrem og vask dem grundig når du er hjemme igjen.
 • Se opp for lange turer utendørs. Snø kan faktisk forvirre hundens luktesans – og gjør det vanskelig for dem å snuse seg hjem hvis de går seg vill.

Read more:

Andre faktorer som påvirker hvor mye mosjon hunden din trenger

Foruten alder og rase, kan faktorer som hundens helse og generelle sikkerhet påvirke mengden mosjon du gir dem. Så sørg for å:

Vær oppmerksom på hundens signaler

Ikke press hunden din til aktiviteter som er for anstrengende. Eldre hunder og valper kan trenge litt ekstra tid for å fullføre turen rundt kvartalet.

 • Start sakte hvis hunden din ikke er vant til å være aktiv, og bygg opp gradvis over flere måneder.
 • Ha alltid med friskt vann til hunden din når du er i aktivitet.
 • Og viktigst av alt – husk at for de fleste hunder bør ikke økt mosjon kreve en økning i daglige kalorier.
En kvinne som går tur med hunden sin langs et solsikkefelt

💡Du kan loggføre de daglige turene og eventyr sammen med Tractives morsomme Gå-funksjon! (En annen flott måte å holde seg ansvarlig for vennens daglige mosjonsrutine.)

Rådfør deg med veterinæren

Noen valper har helsetilstander som kan påvirke evnen til å trene. Disse inkluderer leddgikt, hoftedysplasi, hjertesykdommer og luftveisproblemer. Rådfør deg alltid med veterinæren for råd om den beste måten å introdusere nye aktiviteter til en hund med kroniske helsetilstander.

En hund med plastkrage på veterinærklinikken

Ha kontroll på sikkerheten når du er utendørs

Sikkerhet bør være øverst på listen din når du trener hunden din. Hvis du går tur med hunden når det er mørkt, utstyre dem med seler med høy synlighet eller reflekterende halsbånd. Dette gjør biler og fotgjengere oppmerksomme på hundens tilstedeværelse, og vil hjelpe deg med å finne den hvis den stikker av. 

I tillegg til det, er det også en god idé å få hunden din mikrochippet. (Hvis du ikke allerede har gjort det.) En mikrochip fungerer som en permanent ID-brikke for hunden din – og det vil hjelpe en veterinær eller et lokalt dyremottak å identifisere deg som den rettmessige eieren i tilfelle hunden din stikker av eller går seg vill.

En hund iført en fargerik vest rusler i mørket utendørs

Les mer:

💡I tillegg til aktivitetssporing, hjelper den pålitelige Tractive GPS deg også med å spore hunden din i sanntid – over en ubegrenset rekkevidde, og uansett hvor du er i verden.

Så uansett om hunden løper av gårde midt på turen eller midt i en utendørs treningsøkt – du kan følge hvert skritt den tar, med bare et blikk på telefonen.

Hold styr på hundens daglige mosjon

I tillegg til å holde deg motivert til å holde deg til en rutine, hjelper Tractive-enheten deg også med å ta en mer aktiv rolle i hundens helse og velvære.

⚠️ Fordi et av de første tegnene hunden på at hunden din kanskje strever med en sykdom eller infeksjon? Et fall i aktiviteten dens. Faktisk begynner mange alvorlige helsetilstander – som parvovirus – med symptomer som er enkle å unngå, som sløvhet.

Det er derfor veterinærer anbefaler å ha oversikt over hvor mye hunden din kan holde tritt med deg når du er på farten. Fordi i det øyeblikket du fanger opp et fall i aktiviteten, kan det være et tegn på at noe er galt.

Det er her Tractive-enhetens helsevarsler kan redde liv.

Helsevarslingsfunksjon i forgrunnen og en hund som ligger på sofaen i bakgrunnen
- Sebastian Raab, produktsjef hos Tractive

«Det kan være lett å gå glipp av endringer i hundens eller kattens vanlige aktivitet – eller bare hvis de er på farten mer eller mindre enn vanlig.

Så vi har satt opp varsler for redusert aktivitet for når kjæledyrets aktive minutter faller betydelig.

De kan hjelpe deg å gripe inn i en situasjon hvor kjæledyret ditt kanskje strever med en infeksjon eller til og med bare smerte.”

– Sebastian Raab, produktsjef hos Tractive og sporadisk dyrepasser
Trustpilot

Oppdag Tractive GPS

Til slutt: hvor mye mosjon trenger en hund?

En treningsrutine er ikke bare grunnleggende for hundens helse – det er en fin måte for deg og kompisen din å skape noen gode minner sammen, samtidig som de holder seg aktive og sunne.

 • Valper trenger rundt 5 minutters trening to ganger per dag – for hver måned de er gamle.
 • Voksne hunder trenger et sted mellom mellom 30-120 minutter med trening per dag.
 • Seniorhunder trenger minst 30 minutters mosjon per dag.

Med litt tålmodighet og konsistens kan du og hunden din leve et lengre, lykkeligere og sunnere liv sammen, i mange år fremover.

Bare husk å:

 • Ta hensyn til hundens alder. Valper trenger kortere, hyppigere lekeøkter per dag. Voksne hunder kan klare regelmessige turer. Seniorhunder trenger et mer avslappet tempo.
 • Faktor i hundens rase. Høyenergiske hunderaser kan ha større mosjonsbehov enn lavenergiske hunderaser, gigantiske hunderaser, eller brakycephaliske hunderaser.
 • Bruk en blanding av innendørs og utendørs aktiviteter for å holde hunden fornøyd og i aktivitet.
En mann sitter på gulvet og leker med hunden sin
 • Ta hensyn til været utendørs. Unngå å mosjonere utendørs hvis det er for solrikt over hodet eller for kaldt.
 • Vær oppmerksom på hundens signaler og juster tempoet deretter.
 • Snakk med veterinær og sørg for å få grønt lys fra dem før du setter i gang.
 • Sett sikkerheten først. Skaff hunden din riktig løpeutstyr og ideelt sett en mikrochip for å holde den trygg utendørs.

Og til slutt…

 • Vær motivert til å holde deg til hundens mosjonsrutine på lang sikt – med jevnlig Aktivitetsovervåking.
Skjermbilde av traktiv GPS sin aktivitetsovervåking for hunder i appen

I tillegg til å hjelpe deg med å se hvor mye trening de har fått, hjelper hundens velværeprofil deg også med å finne ut:

 • Hva en ideell mosjonsmengde for hunder som din er.
 • Om hundens aktive minutter har økt eller falt.
 • Om hunden din kan være syk eller skadet – fordi den er mindre aktiv enn vanlig.

ta en aktiv rolle i hundens helse i dag – og lev et lengre, lykkeligere og sunnere liv sammen på lang sikt.

Emballasje for Tractive GPS-tracker for hunder

Hold dere i form sammen

Sett daglige mål. Se om hunden din får nok aktiv tid og hvile. Sammenlign med lignende hunderaser. Liker du å konkurrere? Utfordre vennene dine, og stig på den globale rangeringen.

Oppdag Tractive GPS

For flere tips, sjekk ut denne videoen om hvor mye mosjon en hund kan trenge regelmessig:

Og hvis du likte dette innlegget, del det med en venn eller noen du er glad i – og la oss bidra til å bygge en tryggere, snillere verden for våre pelskledde venner, sammen.