La oss ta det viktigste først. Med en GPS-tracker trenger du ikke å bekymre deg for å miste hunden din. Bortsett fra det er det gode nyheter hvis du er lei av å løpe etter en hyperaktiv hund, en valp som stadig stikker avgårde, eller en hund med et sterkt jaktinstinkt. Og hvis du tenker «vel, hunden min er dressert», husk at selv de best trente hundene kan stikke av hvis de blir redde. Med andre ord, det kan hende at du ikke trenger det – men det kan være en livredder i tilfelle noe skjer. Uansett tilfelle, her er ti grunner til å gi hunden en GPS-tracker for din trygghet og dens sikkerhet.

Emballasje for Tractive GPS-tracker for hunder

Vit alltid hvor hunden din er

Følg hvert trinn i sanntid med ubegrenset rekkevidde. Motta varsler hvis de vandrer for langt. Hold dem glade og sunne med velværeovervåkning. Og la andre – som familie eller hundepassere – holde et øye med hunden din også.

Kjøp GPS-tracker for hund

Hva er en GPS-tracker for hunder?

En GPS-tracker for hunder er en liten enhet som festes til hundens halsbånd eller sele og lar deg se hvor de er – og følge hvert skritt – ved hjelp av GPS (Global Positioning System) og annen teknologi

I tillegg til å vise hundens sanntidsposisjon over hele kloden, kommer noen GPS-trackere (som Tractive GPS) også med aktivitetsovervåking. Det betyr at du kan se hvor mye trening kompisen din får, sørge for at de får nok hvile og oppdage eventuelle mønstre som ikke er vanlige.

Se videoen nedenfor for å se hvordan det ser ut med Tractive GPS 👇

Hunden din er en rømningsekspert.

Hvorfor fortsetter hunden din å stikke av? Det kan være en av mange grunner, men én ting er sikkert. Hvis hunden din er en rømningsekspert, er du ikke alene om det. I følge en undersøkelse fra ASPCA hadde 15 % av kjæledyrforeldre mistet hunden eller katten sin de siste fem årene1. Noen anslår til og med at 1 av 3 hunder vil forsvinne i løpet av livet. Og for mange kjæledyreiere er det den viktigste grunnen til å anskaffe en GPS-tracker – for å forhindre at det skjer med den pelskledde vennen deres.

Ja, jeg vil spore hunden min!

En mikrochip kan ikke hjelpe deg å finne hunden din.

Vi får dette spørsmålet ofte: Kommer mikrochips for hunder med GPS for å spore firbeinte venner? Svaret er nei. En mikrochip fungerer bare til å identifisere mistede og funnede hunder. En GPS-tracker for hund lar deg derimot spore hunden din i sanntid og innhente den raskt.

Finn ut mer om forskjellen mellom mikrochips og GPS-trackere for hunder.

Hvis hunden din stikker av eller blir borte, vil du kunne bringe den trygt hjem på egen hånd. Du trenger ikke å stole på mikrochips, Savnet hund-plakater eller snille fremmede for å bli gjenforent med hunden din. Med en GPS-tracker kan du ganske enkelt spore kompisen din på telefonskjermen.

brown dog running outside in grass with a tennis ball in mouth
Hund med GPS-tracker på halsbåndet

Lokaliser hunden din, uansett hvor nært eller langt unna den er.

GPS er tilgjengelig over hele verden, og lar moderne GPS-trackere følge hunden din overalt. Og i motsetning til Bluetooth-tracker («gjenstandsfinnere» som AirTags), har GPS-trackere for hund ubegrenset rekkevidde. Uansett hvor nær eller langt unna den er, vil du kunne holde et øye med vennen din. Når vi snakker om nær, tilbyr Tractive GPS en funksjon som heter Finn-modus som hjelper deg med nøyaktig lokalisering av hunden din på nært hold. Ideell når du er hjemme, eller et sted med svakt GPS-signal.

Hvis hunden din blir lett skremt.

En skremt hund er en som er mer sannsynlig å stikke av. Det er derfor så mange hunder blir borte på nyttårsaften og 17 mai hvert år2. Hunder er ofte redde for fyrverkeri og andre høye lyder, men andre ting kan også forårsake fryktrespons. Så hvis du merker at hunden din blir lett redd, er en GPS-tracker et godt sikkerhetstiltak. Du kan kanskje ikke forutsi når de stikker av, men du kan se hvor de drar med en gang.

Hold hunden din i god form.

Visste du at noen GPS-trackere for hunder også tilbyr aktivitetsovervåking? Dette betyr at du kan:

  • Sett aktivitetsmål og sørg for at hunden din får nok mosjon.
  • Se hvor mye hvile de får i løpet av dagen.
  • Oppnå merker, slå personlige rekorder og hold dere i form sammen.
  • Del fremgang og sammenlign aktivitet med andre kjæledyr… og få litt konkurranse blant venner!
  • Hold oversikt over all aktiviteten til hunden din på ett sted.
  • Få inspirasjon til å holde hunden din på idealvekten.
Brown dog walking with tractive gps app in the foreground
Hold oversikt over hundens aktivitet

Slik finner du hunden din i mørket.

Har hunden din noen gang kommet seg løs på en kveldstur, eller styrtet ut av huset før daggry? Ved hjelp av en GPS-hundesporer kan du finne hunden din selv i de mørkeste nettene. Tractive GPS-tracker for hund kommer med en lys og lyd-funksjon du kan slå på med et enkelt trykk. For å sitere en av våre brukere, «spesielt nyttig hvis du har en svart hund!»

Du bør vite om det hvis hunden din stikker hjemmefra.

Fysiske hundegjerder er effektive, men ingen match for eventyrlystne hunder som kan grave seg ut. Og elektriske usynlige gjerder for hunder er ikke etisk, de etterlater hunder med et ekkelt sjokk og mer frykt og angst.

Så, hva gjør vi? Enkelt.

Sett opp et virtuelt gjerde rundt tomten din, eller hvor som helst du tenker på som et trygt sted. Din Tractive GPS-tracker vil da varsle deg i det øyeblikket de forlater området, og når de kommer inn igjen.

La hunden din nyte naturen uten bånd.

Det er viktig å nevne at noen land har båndtvang som betyr at hunder ikke kan gå uten bånd, punktum. Dette er imidlertid ikke tilfelle overalt. Akkurat som samojed-hunden Sally i Skottland, kan hunder uten bånd nyte friheten og få mye sunn trening. Det, pluss å kunne 100 % nyte bare det å være en hund.

Selvfølgelig er sikkerheten til alle – deg, hunden din og andre rundt deg – høyeste prioritet. Så sørg for at hunden din ikke er en trussel mot noen før du tar av den båndet. Følg lokale båndlover og utstyr hunden din med en GPS-tracker for trygghet og sikkerhet.

Du vil bare vite at hunden din er trygg og sunn.

Noen sier at det virkelige poenget med en GPS-tracker (foruten GPS-sporing selvfølgelig) er å la en hundeeier bekymre seg mindre. Hvis du er en som har en tendens til å bli engstelig for din(e) elskede kjæledyr, eller ofte bekymre deg om hvor hunden din er og om den er i fare, da kan en GPS-tracker for hund være din nye bestevenn.

Og selv om sjelefred er uvurderlig, trenger det ikke koste mye. Du kan holde hunden din trygg for prisen av en Tractive GPS-tracker og et abonnement som koster så lite som en bolle og en kaffe i måneden.

Kjøp Tractive GPS

dog and man walking side by side outside, off leash with tractive gps
Hold hunden din trygg med en GPS-tracker

En potensiell livredder ved hundens side.

Vi har nettopp listet opp en hel haug med grunner til å skaffe hunden din en GPS-tracker. Men det er enda en stor grunn til som vi må legge til denne listen. En GPS-tracker kan redde hundens liv – akkurat som den gjorde for disse Tractive GPS-brukerne:

Har hatt Tractive GPS noen måneder for 2 av mine hunder som liker å streife noen ganger. Trackeren har allerede reddet hundene mine én gang. Hun ble sittende fast i et hull og kunne ikke komme seg ut. Trackeren førte meg rett til henne. Jeg ville aldri ha funnet henne ellers. – Heather

Jeg har nå brukt Tractive i litt under 2 år. Jeg bruker trackeren flere ganger hver dag. Trackeren har bokstavelig talt reddet livet til hunden min ved et par anledninger når hun har satt seg godt fast langt unna enhver gjenkjennelig vei. Tractive Dog er et strålende produkt… ingen nøling med å gi Tractive 5 stjerner! – Andrew

Den har faktisk reddet livet til vår Border Collie to ganger, da han bestemte seg for å dra på eventyr til naboens gård. Hunden vår, Molson, drar også på gruppeturer med en hundevandrer. Å ha Tractive gir oss trygghet hvis han skulle bli skremt og stikke av. – Chantal

Vi bor ved siden av et skogsreservat og går turer med begge hundene våre uten bånd. En av dem, Marley, har en tendens til å vandre avgårde og gå seg vill. Å ha tractive GPS-tracker på halsbåndet hennes har praktisk talt reddet livet hennes. Veldig nøyaktig, flott mottak selv i skogen. Kan ikke takke Tractive nok for å ha laget et så pålitelig produkt. – Toothurty11

Denne trackeren reddet både vår egen hund og våre foreldres hund. Hunden vår er en seniorhund som vandret hjemmefra. Noen var så snille å hente henne og ta henne med hjem. I løpet av få minutter var vi i stand til å banke på inngangsdøren deres og finne vårt elskede kjæledyr. Vi mistet gammelhunden vår i en storm som brygget opp. Hun løp mot de høye åsene. Den tok oss rett til feltet hvor hun var, og hun ble veldig glad for å bli funnet. Beste investeringen for kjæledyrene mine NOENSINNE. – Lori

Oppdag Tractive GPS DOG

Så der har du det, 10 grunner til at du bør skaffe hunden din en GPS-tracker! For flere tips om hundesporing fra en hundemamma og erfaren bruker av GPS-tracker for hund, sjekk ut videoen nedenfor.


Likte du det du leste? Del denne artikkelen med en venn eller abonner på Tractive nyhetsbrev for spesielle tilbud, nyheter og tips.