Lad os tage den vigtigste først: Med en GPS-tracker behøver du aldrig være bekymret for, om din hund bliver væk. Og den er fantastisk, hvis du er træt af at løbe rundt efter en hyperaktiv hund, en hvalp, som konstant løber væk, eller en hund med et stærkt jagtinstinkt. Hvis du tænker, “ja ja, min hund er trænet”, så husk, at selv de mest lydige hunde kan løbe væk, hvis de bliver bange. Med andre ord: Selvom du tænker, at du aldrig får brug for en GPS-tracker, så kan den redde liv, hvis det alligevel sker. Uanset hvad, finder du her ti grunde til at købe en GPS-tracker til din hund. For din egen tryghed og for hundens sikkerhed.

Emballage til Tractive GPS tracker til hunde

Mist aldrig din hund

Følg hvert et skridt i realtid med ubegrænset rækkevidde. Få besked, hvis den går for langt. Hold din hund sund og glad med trivsels-overvågning. Og lad andre, som f.eks. venner eller hundepassere, holde øje sammen med dig.

Køb GPS-hundetrackere

Hvad er en GPS-tracker til hunde?

En GPS-tracker til hunde er en lille enhed, som sættes fast i din hunds halsbånd eller sele. Den giver dig mulighed for at se, hvor din hund er, og følge hvert et skridt den tager, ved hjælp af GPS (Global Positioning System) og andre teknologier.

Ud over at vise din hunds placering i realtid over hele verden tilbyder nogle GPS-trackere (som Tractive GPS) også aktivitetsovervågning. Det betyder, at du kan se, om din firbenede ven får nok motion og hvile, og opdage, hvis noget er usædvanligt.

Se, hvordan Tractive GPS fungerer, i denne video 👇

Din hund er en rigtig udbryderekspert.

Der kan være mange grunde til, at hunde løber væk, men én ting er sikker: Hvis du har en udbryderekspert i familien, så er du ikke alene. Ifølge et ASPCA-studie har 15 % af alle kæledyrsejere mistet deres hund eller kat inden for de seneste fem år1. Nogle anslår endda, at 1 ud af 3 hunde bliver væk på et tidspunkt i deres liv. Og for mange kæledyrsejere er det den primære grund til at anskaffe sig en GPS-tracker – for altid at vide, hvor deres firbenede ven befinder sig.

Jeg vil vide, hvor min hund er!

En mikrochip hjælper dig ikke med at finde din hund.

Mange spørger, om mikrochips til hunde har GPS, så man kan tracke sin firbenede ven. Svaret er nej. En mikrochip kan kun identificere hunde, som er blevet fundet. Med en GPS-tracker til gengæld kan du tracke din hund i realtid og hurtigt finde den igen.

Få mere at vide om forskellen mellem mikrochip og GPS-tracker til hund.

Hvis din hund løber væk eller forsvinder, kan du selv få den sikkert hjem. Du er ikke nødt til at sætte din lid til mikrochips, efterlysningsplakater og venlige naboer for at blive genforenet med din hund. Med en GPS-tracker kan du simpelthen spore din pelsklædte ven på din mobil.

brun hund løber udenfor i græsset med en tennisbold i munden

Du kan spore din hund, uanset hvor den er.

GPS er tilgængelig i hele verden, hvilket betyder, at moderne GPS-trackere kan følge din hund overalt. Og i modsætning til Bluetooth-trackere (som f.eks. AirTags), har GPS-trackere til hunde ubegrænset rækkevidde. Det vil sige, at uanset hvor din firbenede ven går hen, vil du altid kunne holde øje med den. Tractive GPS har også en funktion, som hedder Find-tilstand, som hjælper dig med at se præcist, hvor din hund er på kort afstand. Perfekt, hvis den f.eks. har gemt sig et sted i huset eller et sted med svagt GPS-signal.

Din hund bliver let skræmt.

Hvis du har en ængstelig hund, er sandsynligheden større for, at den løber væk. Det er derfor, så mange hunde bliver væk til f.eks. nytår2. Hunde er ofte bange for fyrværkeri og andre høje lyde, men også andre ting kan udløse panik. Så hvis du har lagt mærke til, at din hund let bliver skræmt, er en GPS-tracker afgjort en god ide. Man ved aldrig, hvornår den kan finde på at stikke af, men med en GPS-tracker kan du straks se, hvor den er løbet hen.

Du vil gerne holde din hund sund.

Vidste du, at nogle moderne GPS-trackere til hunde også kan fungere som aktivitetstracker? Det betyder, at du kan:

  • Sætte aktivitetsmål og sørge for, at din hund får nok motion.
  • Se, hvor meget hvile hunden får i løbet af dagen.
  • Vinde “badges”, slå personlige rekorder og holde jer i form sammen.
  • Dele fremskridt og sammenligne aktivitet med andre kæledyr… og konkurrere med vennerne!
  • Holde styr på din hunds aktivitet på ét sted.
  • Få inspiration til at holde den rette vægt for din hund.
Brun hund går, med tractive gps-app i forgrunden

Du vil kunne finde din hund i mørket.

Er din hund ind imellem forsvundet på aftenturen eller løbet ud af huset før daggry? Med en GPS-tracker til hund kan du finde din firbenede ven selv på mørke vinternætter. Tractive GPS-trackere til hunde har en lys- og lydfunktion, som du kan tænde med et enkelt klik i appen. Som en af vores brugere siger, så er det “særligt praktisk, hvis din hund er sort!”

Du vil have besked, hvis din hund stikker af hjemmefra.

Fysiske hundehegn er effektive, men forhindrer ikke altid en eventyrlysten hund i at finde en vej ud. Og usynlige elektriske hegn til hunde er ikke en etisk løsning, da hunden får et voldsomt chok og kan blive endnu mere bange og ængstelig.

Hvad gør du så? Det er nemt!

Du opretter et virtuelt hegn omkring din grund eller andre sikre områder. Du får besked af din Tractive GPS-tracker, hvis din hund går ud af området, og så snart den kommer tilbage.

Tractive GPS hundetracker, funktionen virtuelt hegn, illustration
Tractive GPS virtuelt hegn

Du vil kunne lade din hund gå fri i naturen.

I nogle lande skal hunde altid være i snor. Men sådan er det ikke alle steder. For eksempel må din hund være fri ved mange strande i Danmark i vinterhalvåret. Her kan du læse om samojeden Sally i Skotland, som ofte går uden snor takket være Tractive, får masser af god motion og simpelthen bare får lov til at være hund.

Selvfølgelig er sikkerheden (for dig, din hund og folk omkring jer) det vigtigste. Sørg derfor for at sikre, at din hund ikke udgør en trussel for nogen, før du slipper den fri. Følg de lokale regler for brug af snor, og giv din hund en GPS-tracker på af hensyn til sikkerheden og din egen sindsro.

Du vil gerne sikre dig, at din hund er tryg og sikker.

For nogle er det virkelige formål med en GPS-tracker til hunden (ud over GPS-sporing selvfølgelig) at få ro i sjælen. Hvis du har tendens til at bekymre dig om din firbenede ven eller ofte bliver urolig, når den ikke er ved din side, kan en GPS-tracker blive din nye bedste ven.

Selvom ro i sindet (og sikkerhed for dit kæledyr) er uvurderligt, behøver det ikke koste en bondegård. Du kan holde din hund sikker med et Tractive GPS-abonnement svarende til en kop kaffe og et stykke kage om måneden.

Få Tractive GPS

hund og mand går ved siden af hinanden udenfor, uden snor, med tractive gps

Du vil give din hund en ven i nøden.

Vi har netop givet dig en lang række grunde til at anskaffe dig en GPS-tracker til din hund. Men der er én vigtig årsag mere: En GPS-tracker kan potentielt redde din hunds liv – som den gjorde for disse Tractive GPS-brugere:

Jeg har haft Tractive GPS i et par måneder til to af mine hunde, som engang imellem går tur for sig selv. Trackeren har allerede reddet en af mine hundes liv. Hun sad fast i et hul og kunne ikke komme fri. Trackeren førte mig direkte til hende. Ellers ville jeg aldrig have fundet hende. – Heather

Jeg har nu brugt Tractive i knap 2 år. Jeg bruger den mange gange om dagen. Trackeren har i bogstaveligste forstand reddet min hunds liv et par gange, hvor hun har siddet godt og grundigt fast langt væk fra farbare stier eller veje. Tractive Dog er et fantastisk produkt… jeg giver helt klart 5 stjerner til Tractive! – Andrew

Trackeren har faktisk reddet vores border collies liv to gange, hvor han begav sig på eventyr på naboens gård. Molson, vores hund, er også på ture med en hundepasser, der vandrer med en flok hunde. Med Tractive har vi ro i sindet, hvis han nu skulle blive bange og stikke af. – Chantal

Vi bor ved siden af en stor skov og går tur med vores hunde uden snor. En af dem, Marley, går ind imellem rundt selv og bliver væk. At have Tractive GPS-trackeren i hendes halsbånd har praktisk taget reddet hendes liv. Meget nøjagtig og god modtagelse, selv i skoven. Jeg kan ikke takke Tractive nok for at udvikle sådan et pålideligt produkt. – Toothurty11

Denne tracker reddede vores egen hund og vores hunde-barnebarn. Vi har en gammel hund, som gik hjemmefra. En sød person var så venlig at samle hende op og tage hende med hjem. Inden for få minutter kunne vi banke på deres dør og få vores kære hund med hjem. Vi mistede vores hunde-barnebarn i en storm. Hun løb op mod nogle høje bakker. Enheden førte os til den mark, hvor hun forsvandt, og hun var virkelig glad for at se os. Den bedste investering for vores kæledyr NOGENSINDE. – Lori

Udforsk Tractive GPS DOG

Det var 10 grunde til at købe en GPS-tracker til din hund! Hvis du vil have flere tips til sporing af din hund fra en hundeejer og erfaren bruger af GPS-tracker, kan vi anbefale denne video.


Synes du godt om indlægget? Del denne artikel med en ven, eller abonner på Tractives nyhedsbrev for at få særlige tilbud, nyheder og tips.